måndag 26 december 2016

Malmös skenande kostnader för "hemlöshet".

Innan året är slut väntas Malmö stad ha bokat 350 000 hotellnätter åt hemlösa. Det är en kraftfull ökning jämfört med förra årets redan höga siffra, 210 000 hotellnätter. Den totala kostnaden för hemlöshet väntas landa på 386 miljoner.

Läs här på sydsvenskan om vilka hemlösa det är som det kostas på skattefinansierat boende för. 


Det är i vart fall inte Anders, Åke, Rolf, Lasse, Gun, Kerstin eller nån av deras livsdrabbade kompisar.

4 kommentarer:

 1. "Kaffedoften från mokabryggaren i kokvrån fyller den lilla tvårumslägenheten där Khaled Mousa och Safaa Hamad bor med sina fyra barn. Från rummet där hela familjen sover i våningssängar hörs skrik – den två månader gamla bebisen Mohammad Nour Mousa berättar att han vaknat."

  Skulle du Carina sätta barn till världen då ditt land stod i lågor? Inte jag i alla fall. Detta visar en av tre möjliga förklaringar. Antingen är man underbegåvad och hoppas på att slippa återvända om man föder barn i Sverige, har ett libido som är större än universum eller är ute för att islamisera Sverige. Alla "all of the abobe".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Argus. Sverige är redan islamiserat.
   Vi har massor av trogna i vårt otrogna förfärliga land.

   Radera
  2. Galet. Det absolut sista man vill för sina kommande barn, fullkomligt oansvarigt, som om man inte har ett eget val.
   Förmodligen var planerna redan inställda på den svenska "kvinnofällan" - ju fler barn desto mer pengar, plus det "extra allt" som du beskriver.

   Radera
 2. 560000 på två år, det hade jag ingen aning om, det är ju så galet som det kan bli. Ännu ett bevis för att svenskarna är dålig i matte, speciellt kunskapen om stora tal. När Antje A får uttala sig om Juluppropet kunde hon väl få en fråga om hur många nätter det ska vara innan hon blir nöjd. Och det är bara i Malmö, skulle vara intressant att veta siffran för hela Sverige. Där får man nog lägga till nån nolla till. Kan det vara så att Antje A med flera godhetsapostlar minsann vet hur galet detta är, men genom att gå ut med ett upprop så ska vi invaggas i tron att Sverige satsar så lite på de asylsökande. Vi ska alltså inte se vad som sker, en inte helt ny taktik. Väldigt bra att såna som du Carina Fina informerar om det riktiga läget.

  SvaraRadera