måndag 12 december 2016

Alla ser den långtgående nationskatastrofen. Men invasionsprofeten reinfeldt bär sitt huvud högt.


 Vetlanda Tidning: -"Mikael Sandström, Moderaternas tidigare samordningschef och statssekreterare på samordningskansliet under Alliansregeringen, has come clean, och skrivit en artikel om despoten reinfeldt och hur han styrde Sverige mot dagens kaotiska undergång med hjälp av MP.

Under rubriken "De goda föresatserna och haveriet utan återvändo" medger Sandström Alliansregeringens misslyckande på migrationsområdet. och ber om ursäkt till dem som hela tiden försökt varna för just detta. URSÄKTEN behövs.

De som simmade mot opinionsströmmen gjorde det trots att de motarbetades aktivt. De blev i bästa fall utfrysta och förlöjligade.

Det stannade dock sällan där.
De fick också finna sig i att bli stämplade som rasister och kryptofascister - allt för att förhindra att migrationsfrågan alls skulle debatteras." 

Reinfeldt, emellertid, uppträder som alla megalomaniska haverister, går med styv nacke coch hävdar att han har rätt - och alla andra fel - och erbjuder oss att nådigt kyssa hans fötter. 

Annars gör han det själv. Som ett bevis på hur mycket han beundrar och älskar sig.VT

1 kommentar:

 1. Du får inte glömma carina,fredrik har blivit rik på att vara en landsförrädare,,du vet att han jobbar åt globalisterna som vill ta sverige ifrån oss,,borg jobbar åt en annan globalistbank,,,det är så uppenbart att dom sålt ut sverige o tagit pengarna själva,,nu har lille fredrik fått ett annat jobb,tv4,,bonnierägt,,,,fy faan säger jag bara,vilka kräk,,
  Det måste bli stopp på detta snart,en pedofilring i usa som inga jornalister vågar röra i,,,,falska nyheter skriker media utan att ha undersökt ,varken ab expressen dn i sverige har gjort något försök till koll,,men skrika om att det är falska nyheter går bra,,,vilka jornalister.
  Clinton,kärringen levererar vapen till is,det har kommit fram genom vikileaks,då skriver tidningarna om att det är ryska hackers som är bovarna,,inte ett ord om det clinton,kärringen ställer till med?
  Hur orkar jornalisterna med att gå upp på morron? Det finns ingen ryggrad,allt har ju gått käpprätt åt skogen,o värre blir det när pengarna tar slut,precis som gullegubben soros vill.
  Sen tror folk att det kommer att lösa sej när sd får makt,,haha dom blir grundlurade,sd kommer inte att göra ett smack,tänk efter,var är dom?hade sd varit ett parti som vill rädda sverige så hade dom agerat för länge sedan,nää dom har fullt upp med att utesluta medlemmar som säger sanningen,sist nu anna som hade synpunkter på att bonnier äger största delen av sveriges media,,så är det ju,,att det är så kan ju inte vara bra för ett land,,nää sd går hellre israels ärende än sveriges,ska det vara så?isåfall tycker jag att folk ska fortsätta att rösta på sd.
  Varför är folk så dåligt insatta i svensk politik? Det första är-lita inte på media,framförallt inte bonniermedia,,ta reda på nyheter o hur saker hänger ihop på nätet.
  Men skitsamma,det är redan försent för vårt land,det kommer att bli anarki,men lille fredrik räknar nog med ett fint jobb i den nya världsregeringen,så honom kommer det inte att gå någon nöd på.

  SvaraRadera