onsdag 30 november 2016

Ylva Johansson hotar att suga ur oss sista kronan och människovärdet: - ”Vi ska nu ta emot fler flyktingar än någonsin”Det är ingen frivillighet eller fritt valt arbete i detta, säger Ylva Johansson
– Om det är kommuner som inte följer lagen, så är jag beredd att införa sanktioner.

Regeringen presenterar i dag åtgärder för att underlätta kommunernas mottagande av nyanlända. – Vi ska i år och nästa år ta emot fler flyktingar än någonsin. Samtidigt har vi bostadsbrist. Det är ett väldigt besvärligt läge.

 Ehhh.......

Och just därför att vi går på knäna och inte längre har fler möjligheter, ska vi med Löfvénregeringens diktatorslogik ta emot "fler än nånsin".

HJÄÄÄÄÄÄLP OSS!!! NÅN!!! RÄDDA OSS!! VI GÅR UNDER!! VI ORKAR INTE MER!!!! GE OSS ANDRUM!!LÅT OSS TA HAND OM LANDET OCH DOM SOM BOR HÄR FÖRST!!

Fast i Nacka står herr och fru God på SVTnyheterna, och längtar efter att Nacka ska ta emot alla som vill komma, med obefintliga möjligheter.


4 kommentarer:

 1. Jag önskar att jag kunde se in i framtiden, (september 2018). Jag vill veta hur många av de som röstade S 2014 kommer att lägga sin röst på det partiet igen. Nu är S öppen med vad dom har för framtidsplaner och det är väldigt bra, får då har dom ju presenterat sitt valmanifest. De rika de kommer fortfarande att lägga sin röst på Löfven. De förlorar ju inget, medan Karlsson blir av med bostad för där ska ett annat lands innevånare bo. Inte heller kommer de rika att behöva äta mat ur boxar av skumplast, det kommer att även i fortsättningen ära på porslin vid dukat bord. Det är skillnaden mellan politiker och valmanskåren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sätt våra politiker på fattigpension, och vi kommer äntligen att få ett värdigt samhälle.

   Radera
 2. Tack Ylva för att du jobbar så hårt för en rejäl valförlust för sossar/miljömuppar 2018.
  Vi kommer INTE att glömma detta yttrande!
  PS. Carina, i Norge har utsparkade politiker EN månadslön efter avslutad tjänst inom politiken (eller var det hela tre mån? Ska kolla.)

  SvaraRadera
 3. Nu råder det full diktatur hos sossarna.
  Var god och svälj annars blir du straffad.

  Tänk dig att en rånare kommer in och väcker dig mitt i natten, hotar dig till livet, tar dina pengar och värdesaker.

  Sådana människor finns numera i överflöd i vårt land och det får vi finna oss i. Villaägare installerar larm och inhägnade områden växer upp pga.rädslan för ovälkomna.

  Politiker med stora käftar som Ylva Johansson är infantila och odugliga.

  SvaraRadera