söndag 27 november 2016

Varför sparkar inte Hörbyborna det rasistiska och diktatoriska kommunalrådet Susanne Meijer?Ni minns skräckberättelserna från skånska Hörby där äldre tonåringskillar sparkar ner tioåringar och skenavrättar dom med softairgunskott i bakhuvudet. Oroliga föräldrar hade förgäves sökt kommunen för sin rädsla och förtvivlan.

Kommunalrådet Susanne Meijer (S) medger nu att det finns en oro på byn.– "Det är ju oroligt ute på byn, med vissa grupperingar som inte gillar varandra. Det är ju blandat och där finns svenskar också. Så man ska inte heller formulera att alla är flyktingar eller någon annan nationalitet. För där är även svenskar involverade." 

Som ni märker så har Susanne Meijer ett övertydligt behov av att två gånger peka ut svenskar som våldsverkare, medan andra bara nämns som "vissa grupperingar" som "inte gillar" varandra.

Nu bjuder kommunen in alla Hörbybor till ett informationsmöte kring arbetet med att skapa trygghet i Hörby.
Men, det blir inget åsiktsmöte. Susanne Meijer: - "Det är jag tydlig med. Vi ska inte ha ett diskussionsmöte. Det har jag beslutat. Det blir ingen debatt."

SKD: Varför vill du inte ha en diskussion?

Den folkvalda Susanne Meijer: – "Det är inte det utrymmet och det forumet som vi vill ha med detta."

 I Hörby tiger man i församlingen.SKD

4 kommentarer:

 1. Sozzeödlan är helt klart livrädd för ett diskussionsmöte, där hon naturligtvis skulle bli både svarslös och avslöjad som den odugliga PK-idiot hon är....

  SvaraRadera
 2. (S)usanne Meijer är en hejare på att hålla käften, men bara när det passar hennes egna syften.
  Hen satt som andre vice ordförande i socialnämnden (var annars?) och plockade under 2013-2014 ut dubbla arvoden i 2 år, medan socialnämnden blödde ekonomiskt och gick back med tiotals miljoner årligen.
  Nu är hon ålagd att betala tillbaka 50 000.

  Med en moral som mona muslim och en strutsmentalitet som stefan löfven går hon en strålande framtid till mötes inom socialdemokratin, egenberikarnas eget lilla dagis.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att man har en del självkritik!
   Annars skulle man ju kunna bli politiker.
   Det kan ju vara på det viset att de tror sig göra något.
   Stämmer.
   De ställer oftast till - skada.

   Jungman Jansson

   Radera
  2. SvExit, mannen med svar på alla mina frågor!

   Radera