fredag 18 november 2016

Sillmjölkar.


Vad man däremot kan gråta över är det faktum att så många unga män feminiseras. Vårt samhälle har blivit överkört av psycho-feminister, som ser alla män som aggressiva djur och monster som ska dunkas och tämjas till underdånighet.

Bilden av en Riktig Man, en kraftman, en soldat, den självtrygge mannen, har blivit ett hot mot dessa mentalt handikappade, som skyller alla - förutom sig själva - för allt elände dom drabbats av. 

Allt ingår i den dolda agendan, de könsförvirrade partierna, korrekthetsnormen, avsaknaden av stark moral och etik, frånvaron av föräldrar som mer än gärna betalar vilken dyrbar teknik som helst, för att slippa umgås med sina barn. Massorna som är förvirrade och okontaktbara är dom enklaste att driva som en fårskock och förslava.

Dom unga Trump-hatarna har inte en aning om vad de gråter för. Dom gör bara vad gamm-media uppmanat, och förväntar sig det.

3 kommentarer:

 1. Sjuttiotalet i repris, velournissarna (omegahenerna) fick trösta tjejerna som bränt sig på busarna (alfahannarna). Gissa vilka som fick och vilka som inte fick?

  I det amerikanska presidentvalet hade de att välja på en alfahanne och ett alfahen. Inget fel på staken i Hillary, jag undra bara varför de tjatar om första kvinnliga president hela tiden som om Hillary vore en hemmafru med papiljotter, hårnät och rosiga kinder som bjuder på rykande färska bullar när hon är en av de senaste århundradets brutalaste maktspelare. På grund av egna missar och överlägsen motståndare gick hon slutligen på pumpen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Argus, det du skriver var mycket träffande!
   Mats Malmö

   Radera
 2. Historien har en förmåga att gå igen!
  "It is not the end, it is not even the end of the beginning,
  but it is perhaps the..................
  Lasse

  SvaraRadera