måndag 7 november 2016

Nja. Det kommer inte att funka i Sverige.

Skånska dagbladet berättar- "När poliserna skulle gripa en 49-årig berusad man i Landskrona förklarade den gripne att han tänkte  tänkte göra ´suicide by cop`.

Det är en självmordsmetod som fått uppmärksamhet i USA och som går ut på att en person försöker hota polisen med dödligt våld eller med ett skjutvapen för att provocera polisen så att man ska bli ihjälskjuten." 

 Vaff.... "förklarar att han"....... suicide by cop......är han helt dum i huvudet?!? 

I utanförskapsområden har dom försökt i flera år nu, stora gangstergäng och ligistligor ligger i bakhåll, omringar, hotar och kastar bautastenar på poliserna, dom spränger och eldar upp deras bilar, men blir dom ens arga?!??

 Icke sa nicke, det är helt förgäves, står där bara med sin förbannade termos kväll efter kväll efter kväll och vill snacka.

6 kommentarer:

 1. Nej, den 49-årige fylltratten har helt enkelt missat villkoren för att kunna drabbas av polisens våldsmonopol.

  Det grundläggande kriteriet är att man är vit, heterosexuell man.
  Den sekundära triggerpunkten består i att man misstänks för att på något vis hota eller kritisera den rasifierade nya adeln, det räcker med en misstanke eller ett uttalande som kan övertolkas som missaktning.

  Om inte polisens 9 mm Sig-Sauer gör jobbet, så slutför publik service och mainstream media avrättningen, till ackompanjemang av vänsterpöbelns oblamerade jubel.

  I det nya Sverige räknas det däremot som en merit om man provocerar, bränner och stenar ordningsmakt och blåljuspersonal, iklädd svarta rånarluvor och daesh-symboler.
  Halalkorv, mysfika, batikkärringterapi, nyinköpta centrala lägenheter, skuldsaneringar och konstruerade manschettjobb haglar sedan över de rabiata troglodyterna.

  I stället rekommenderas fyllot (som tydligen är trött på livet), en promenad i rosengård, tensta-rinkeby, slöddertälje eller biskopsgården med guldkedja och mobil väl synliga.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Humor! Precis vad sorliga dötrista och livsfarliga nya fattigsverige behöver! Men suicide by utanförskapare, det kan vara ett riskfyllt projekt. Efter skottskador, knivskärning, 12 personer som hoppat på ens huvud, robbat en på allt, och dessutom gruppvåldtagit en efter en - så finns det en liten, liten rimlighet att du överlever - och vem ska då ta hand om dig resten av ditt liv?

   Radera
  2. Man kan alltid bli stassminister

   Radera
  3. Om du tittar dig omkring i världen så går alla politiska ledare mer och mer in för att skapa nyalagar så det blir omöjligt att avsätta dem. Så, att försöka bli stastaminister efter Löfvén blir nog svårt nu när han nu en gång snott åt sig titeln och hela landet.

   Radera
 2. Eftersom det uppenbarligen inte finns någon hejd på mordlystnaden och brutaliteten hos våra berikande "fredliga & humana", så får vi skylla på att akutsjukvården blivit effektivare.

  Efter att ha insupit lärdom från exportländerna, har Svenska akutsjukvården blivit världsbäst på att lappa ihop skottskador, skär & krosskador.
  http://www.lakartidningen.se/Klinik-och-vetenskap/Originalstudie/2015/07/58-personer-skottskadade-i-Goteborg-under-18-manader/

  Väntar med spänning på statistik som visar att antalet skottskador gått om halkolyckorna bland oss förskrämda trottoartrafikanter.
  Hamnar man sedan på akuten, är risken stor att samma person som sköt dig, med ett sadistiskt leende får sy ihop dig.
  Med de nya amatörmässiga antagningsreglerna för nyanlända läkare, är risken överhängande =8-O .

  //SvExit

  SvaraRadera