fredag 18 november 2016

Mångkulturien - ett irreparabelt socialt skräckexempel för folket.

"6-åringar (!!!) på Johannesskolan i Malmö blir misshandlade och sexuellt trakasserade. "

"Sofiedalskolans mellanstadium i Gävle stänger akut efter hot och våld.En lärare har blivit biten."

 " Värnhemsskolan i Malmö har stängts efter ett bråk där mellan 10 och 15 ungdomar var inblandade. Även en lärare har blivit slagen och hot ska ha riktats mot skolans elever, rapporterar SVT Nyheter Skåne. Polis är på plats vid skolan, en gymnasieskola med cirka 1 500 elever. 

Stängda skolor måste vara det ultimata misslyckande, en nationell kollaps, och en total hopplöshet inför framtiden. Lärarna, och de vakter (!!!) som hyrts in, klarar inte av sitt uppdrag att skapa ro att bedriva undervisning, så man kapitulerar för våldet och hoten. Eleverna tycks sakna förmåga att respektera andra människor, och några föräldrar att föra konstruktiva samtal med verkar inte finnas.


Nima Dervish, FB säger det bäst:

-"Svensk integration kan liknas vid en trädgårdsmästare som inte vågar använda häcksax, men ändå hoppas att gården automatiskt ska se ut som Versailles slottsträdgård. Den som anser det vara elakt att rycka ut ogräs bör inte förvånas när det börjar bli förvildat.(Det fina med kråksången blir då att många av dagens integrationsrelaterade problem inte kräver genialiska eller invecklade lösningar. Trädgårdsmästaren behöver varken bulldozer eller dynamit. Det mesta kan lösas bara man släpper fobin för självklarheter.)


Värnhemsskolans kvalitetrapport.

2 kommentarer:

 1. Mitt standardsvar på händelser som dessa:
  "87% av svenska folket har valt att ha det så."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och vi andra är rasister och nazioster.

   Radera