onsdag 16 november 2016

Löfvén försöker göra en Trump i DN.

Och vill plötsligt "fånga folks oro" och "våga möta människor". Löfvén byter arrogans och hat mot smörig inställsamhet, men inte ens Labero skulle lyckas med det tricket.

Christian Dahlgren, utdrag ur Corren:

 - "Skatteuttaget på vanliga arbetande människors inkomster är skyhögt. Vad levereras i gengäld? Skolan är kass, vården är bekymmersam, polisen krisar och krisar, bostadsbristen är galopperande och mäklarpriserna rusar, integrationen är dysfunktionell, det militära försvaret är fortsatt anorektiskt svagt trots hotande stormbyar kring våra gränser.

Vad gör partierna vi är vana att lita på? Kavlar upp skjortärmarna, spottar i nävarna, samlar sig till lösningar och krafttag? Inte direkt, va.
Den styrande klassen fumlar snarare vilset förstrött och är upptagna med ett internt schack om maktens köttgrytor. -------

Det måste kvoteras, genusutbildas, kompenseras, gruppsepareras, ges särskilda rättigheter för representation, jagas postkoloniala förgripligheter, suddas i Tintin och Pippi Långstrump, och så vidare. Snacka om att vilja tända en ständigt flammande polariserande samhällsbrand."

Löfvén vill nu krypa in i folkhemmet och tigger om det förlorade förtroendet, men folket glömmer inte - han sitter för evigt fast i kattluckan.

5 kommentarer:

 1. Jag har inte hört mycket om eller läst mucket om denna Christian Dahlgren. Är detta en gammal sanning för honom, har han nyss vaknat eller är det först nu efter den andra amerikanska revolutionen han vågar lufta sina åsikter?

  Med det sagt så vill jag bara säga att ledaren var "spot-on".

  SvaraRadera
 2. Herr Dahlgren har kanske fått en käftsmäll av etablissemanget!
  Nisse

  SvaraRadera
 3. Skatteuttaget på vanliga arbetande människors inkomster är skyhögt. Men inte för Pensionärer för där är det ännu högre. Tack för det stassministern.
  s

  SvaraRadera
 4. En gåta att svenska folket röstat fram dessa vidriga monster i regeringspartiet.
  Deras människosyn är inte mänsklig.
  Makten framför allt och att kuva folket till undergång är deras vilja.

  SvaraRadera