onsdag 2 november 2016

Jag skulle vilja veta hur många.

Anonym skrev en kommentar som beskriver mina känslor av vrede och vanmakt, och faktiskt hat, mot dom som har stulit våra pengar och med dem krossat vårt samhälle. 


Anonym: -"En stor skam att svenskarna låter sitt land förfalla till oigenkännlighet.Svenska folket har absolut ingen känsla av egenvärde.Var finns stoltheten?Det allra vedervärdigaste människor som förstört vårt land är politiker & journalister.Fan ta dem!" 

Hur många är vi med samma raka och blödande förtvivlan, desperation och ilska, tror ni? Gissa. På ett ungefär.

 Och hur många skulle krävas för att göra avtryck i politiken?  Och hur skulle det gå till att få konsensusstyrda svenskar att resa sig och reclaima landet från vänstersabotörerna och islaismen? Nån som har förslag och tankar?

13 kommentarer:

 1. 1/ sluta prata! Agera! Min granne älskar att köksbordsprata i evigheter men fegar ur utanför hemmet. Helt fel. SÄG I FRÅN I ALLA SAMMANHANG.
  2/bojkotta alla pk media, dvs köp inga tidningar. Betala ingen tvavgift. Köp stöd så många alternativa media /bloggar som möjligt.
  3/bombadera journalister med frågor. Icke sällan tappar de humöret och visar sin vänster identitetspolitiska hemvist. Jag har flera exempel på detta från sk fina journalister
  4/politisk organisering.....?? Hmm

  Förslag till en början

  Mvh
  Peter Dahl

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1) Jag är inte suicidal utan idkar krypskytte med hjälp av insinuanta frågor som förhoppningsvis väcker folk.
   2) Mytomedia har jag slutat med för länge sedan men har inte hitta någon väg runt TV-avgiften om jag vill fortsätta att titta på de intressanta kanalerna från utlandet.
   3) Känner inte eller träffar journalister.
   4) Svårt att uppnå i stealthmode. När jag slutar jobba ska jag bli dödsrasistnazist, det vill säga svensk av normalgraden med sextiotalsmått mätt.

   Radera
  2. Svar på 3/
   Journalister nås per mail!!
   Skriv till ngn varje dag.

   Peter Dahl

   Radera
  3. Anders Lindbergarna, är det ens meningsfullt? Dom har ju redan bestämt att det är dom - bara dom - som har rätt, hur urbota fel dom än har. Eller vilka menar du, Peter?

   Radera
  4. Jo jag har erhållit svar från många höjdare först artigt o sedan ursinniga när man följdfrågat. Därefter blockad.

   Nej alla vardagens journalister som lydigt på sk mellannivå sprider lögner o redigerar verkligheten får dagligen mail från mig. De måste erfara vårt missnöje o bli osäkra. VI BETALAR DERAS LÖNER!

   Mvh Peter Dahl

   Radera
 2. I takt med att jag tycker att mina medmänniskor har blivit allt mer medvetna om tingens beskaffenhet verkar den politiska pressen öka. Jag tolkar det som de sista dödsrycken. En framgång av Trump och Le Pen skulle väl medföra strömhopp från balkongerna i bostadsrätterna på Södermalm. Det finns inget jag drömmer så mycket om, bortsett från den där Tesla Model S P100D. ;-)

  När det gäller din fråga Carina, så tror jag inte att det behövs särskilt många för att dominera ett nomineringsmöte hos till exempel moderaterna. Jag väljer moderaterna före de andra av vissa orsaker. De har nog närmast till den rätta vägen av alla partier utom SD. SD å andra sidan verkar behöva komma upp i 51 % för att få inflytande och jag är inte imponerad av takhöjden i partiet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick ett brev av SD, där det stod: VI BEHÖVER DIG! i kyrkofullmäktige och i riksdagen. Jag satt med brevet en lång, lång stund och funderade på vad jag behöver ge upp för att kasta mig in i politiken som en brinnande eldsjäl, för att reclaima vad som är vårt. Svårt.

   Radera
  2. Skippa kyrkan.
   Kräv valbar plats i riksdagen

   Peter Dahl

   Radera
 3. Är nog enda sättet att aktivera sig i dom politiska församlingarna och sätta hälarna djupt i myllan för att få stopp på alla jävla dumheter som pågår

  SvaraRadera
 4. Carina-Fina i in i riksdagen!
  ABSOLUT jag stöttar idén till fullo.
  Har tänkt tanken många gånger när jag läst din härliga blogg.
  Jag vill se dig där!!!Partiet får däremot icke äga dig!
  Svea

  SvaraRadera
 5. Carina som inrikesminister och rikspolischef...då j-v lar !
  Kommer att göra en loop och en ljudbang över riksdagshuset...

  Stefan H

  SvaraRadera
 6. Härliga planläggningar i politiken ser jag.
  Jodå........

  SvaraRadera
 7. Men stopp!
  Det viktigaste arbetet är i den dagliga dialogen i vår vardag. DÄR får vi inte fega ur. Organiserat partiarbete är en BEKRÄFTELSE enbart. Tror ngn att det pågår ngt spännande opinionsbildande arbete i SD s regi?!? Under politruken
  Mathias Karlsson överinseende? Glöm det.

  Peter Dahl

  SvaraRadera