söndag 13 november 2016

Grattis alla älskade pappor!

Leif hälsar!


8 kommentarer:

 1. Många söner har ingen pappa eller en frånvarande sådan. Jag uppmanar till bojkott av både fars o morsdag.
  Karlar som strösslar och sen sticker är inga riktiga män.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns avskyvärda skitpappor och skitmammor som inte borde få ha barn. Men det finns underbara kärleksfulla mammor och pappor som jag tycker kan behöva lite extra uppmärksamhet och få lite firning.Jag hoppas innerligt att alla dom som är utan, kan hitta andra värdefulla människor i närheten.

   Radera
  2. Ingen kan ersätta en mamma. Morsdag var en plåga och är det fortfarande. Många barn lider i det tysta medans affärsmännen gnuggar händerna. Glad däremot att få se mina barn växa upp och nu barn-barnen.

   Radera
  3. Ingen kan ersätta en förälder, Elisabeth. Min mamma förlorade sin älskade och avgudade mor med tvillingarna hon födde, när min mamma var 14 år. Dom bodde på landet , och hennes pappa gick in i djup sorg och periodvis alkoholism. Min mamma sörjde och saknade sin mor VARJE dag tills hon själv dog för tre år sedan 81 år gammal. Hon försökte göra mors-dag till en minnesdag, når vi tänkte extra på denna varma, kloka kvinna som skulle ha blivit min mormor. Vi kommer aldrig undan affärsmännen, vi får bara göra eventen till en så vacker dag för oss själva som det bara går.

   Radera
  4. Jag var också 14 år.Jag förstår din mamma så väl Carina.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Ser man på, anonym förnekar sig aldrig, mästare på idiotiska kommentarer. Du verkar vara släkt med ett troll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jawelin, den lilla störande klicken som måste ha ständig uppmärksamhet.Jag har en bild av den genuint dryga och hatiska personen, och den är inte vacker.

   Radera