söndag 6 november 2016

Grand Hotels VD Pia Djupmark balanserar nu som en stor elefant

på en liten, liten spindeltråd. Vi vet alla hur det brukar sluta.

Hotvänsterns partipolitiska uppviglingar mot lördagens alternativa Nobelfest på Grand Hotel, har nu fått hotellet att kröka sin rygg och lydigt inrätta sig i den svenska politiskt korrekta maktapparaten led.

VD Pia Djupmark vågar inte annat än att nu efteråt konstatera att hotellet "inte borde ha välkomnat SD-galan. -"Från och med denna helg kommer alla stora bokningar från okända kunder behöva godkännas av hotellets vd."

 Godkännas av hotellets VD??

Vad Djupmark egentligen säger är att Grand Hotel från och med nu, kommer att behöva godkännas av dom mäktiga vänsterhuliganerna som de låter styra Sverige.

 Grand Hotel understryker att de inte vill bedöma sina gäster eller deras åsikter. ........”samtidigt finns det en gräns”.........

Mattias Karlsson, SD: – De tyckte inte att så var fallet när de lät Saudiarabien fira sin nationaldag där. Men nu ångrar man att demokratiskt valda politiker delar ut ett demokratipris till en frihetshjälte som varit med om att störta en av världshistoriens värsta diktaturer. Det är hyckleri på en nivå som vi aldrig har sett tidigare."

5 kommentarer:

 1. Ser fram emot skylten vid entrén:
  "Har Ni åsikter utanför åsiktskorridoren - vänligen välj ett annat hotell"
  /Direktionen

  SvaraRadera
 2. Kommer aldrig någonsin att välja detta vänsteretablissemang. Fy fega krukor, särskilt VD.

  SvaraRadera
 3. Vad mig anbelangar så har jag inte råd att bo på detta fina hotell, vilket den överväldigande majoriteten av svenskarna inte har. Men nu är Pia D ute på väldigt sank mark, undrar om hon fattar vad hennes beslut kan få för konsekvenser. Men helt klart har token Schyffert mycket att säga till om, inklusive några tokar till. I konsekvensens namn borde SD inte få sitta i riksdagen, inte i EU heller. Dom behandlas som om dom hade en livsfarlig smittsam sjukdom. Ernman brukar ju prata om att gilla olika, men tydligen får man inte tycka så olikt så man tycker som SD. Allas lika värde inkluderar inte heller alla, i varje fall inte SD-are, det räcker väl att man gått på samma trottoar som en SD-are. Det är lågt i tak i den svenska PK-korridoren, finns nog bara plats för små skitar.

  SvaraRadera
 4. Bokmässan version 2.0.

  2000 köpta nyckelpersoner inom lobbyingkollektivet, mainstream media, den överlukrativa invandringsbranchen och den politiskt inavlade sfären, har haft den Svenska versionen av Bilderberg-möte på sociala medier. Från masskultursekten har återigen utgått ett pejorativt dekret.
  Målsättningen är uppenbarligen att med alla till buds stående medel mala grundlagen och yttrandefriheten till grus.

  Vi kan nu alla hjälpa Pia i sitt vägval, genom att på alla möjliga lagliga sätt, upplysa om att Sveriges grundlag fortfarande gäller, även om etablissemanget agerar som om diktatur, anarki, propaganda, hot och utpressning tagit över.
  Samtidigt åligger det oss andra att dokumentera varifrån hoten mot demokratin kommer, vanligtvis flyr dessa utomlands med sina tillskansade judaspengar.
  När vinden vänder, så måste sållet Sverige tätas inifrån!
  Roddarna ska inte kunna komma undan genom att skylla på att de blivit lurade av de uppenbara samhällsomstörtarna reinfeldt, löfven, fridolin & romson, lööv, lindberg, virtanen, helin & mattsson, shyffert och ernman....

  //SvExit

  SvaraRadera
 5. Roddarna är inget annat än Quislingar!
  En skam för Sverige!
  Ut ur EU!

  SvaraRadera