fredag 25 november 2016

Dags att börja bygga arken.

EU borde vid detta laget ha kunnat räkna ut att det finns en ondskefull agenda
att dränka Europa med miljoners migranter för att destabilisera hela kontinenten. Om EU vägrar godkänna Turkiet som medlemsstat , kommer Erdogan att släppa miljoners miljoner flyktingar över gränsen. Men, om EU accepterar diktaturen Turkiet som medlemsstat, så kommer Erdogan att dränka Europa med miljoners miljoner turkar. Han vinner i vilket fall som helst, därav utpressningen.  Så åt helvete med diplomati då det är kristallklart att Europa öppet hotas.


"Herren såg att ondskan på jorden var stor"5 kommentarer:

 1. Skulle bli intressant om Bulgarien och Grekland åberopar NATO-stadgan och ber om hjälp mot Turkiet, helst då efter 20:e januari.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett oväntat drag, som äntligen dyker upp och kan rubba diktatorn!

   Radera
  2. Argus...NATO stadgan är komplicerad...för det första kan NATO inte angripa ett annat NATO land som tex Turkiet och om ett NATO land blir angripet av främmande makt, alltså icke NATO land, så är det inte så att alla NATO länder kommer för att försvara detta land.
   Det är upp till varje NATO land att själva bestämma om man vill delta i detta krig eller ej.
   Sedan finns det en skrivning angående FN och säkerhets rådet att begära NATO inträde i en konflikt dock är det fortarande upp till varje NATO land om det vill delta. En mycket enkel förklaring om en komplicerad fråga angående NATO.
   För övrigt har "sultanen" Erdoğan en mycket mörk agenda för hela EU, som jag skrivit om förut.

   Stefan H

   Radera
 2. EU, har målat in sig i ett hörn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. In smetade i fyra hörn är nog närmare sanningen...
   Jungman Jansson

   Radera