söndag 27 november 2016

Agenda, ett svenskt satirprogram?

Tusen skjutningar om året i Sverige, skolan, äldrevården, sjukvården är i aska, polisen attackeras och har tappat hela greppet, rättsväsende är ett dåligt skämt och tryggheten existerar inte, religiösa klankrig mitt ibland oss, Ygeman anser att det tyvärr är för "lönsamt" att vara kriminell och hoppas att om två år blir allt eventuellt bättre, städerna brinner......


Och Johan Norberg, starring i kvällens Agenda, är ännu en sån där till det yttre prydligt välkammad mediapersonlighet som Alex Schulman, som fortfarande är en av två reinfeldtssvansviftare och kallar denna period i Sverige för den Gyllene Epoken. Den Gyllene Epoken som "skapat så många chanser för så många människor", Norberg är "förkrossad"över att vanligt folk desperat ropar efter trygghet, stabilitet och förändring.

 Sen toppar SVT debatten (???) om svenskarnas (="högerns") nyvakna reaktion mot samhällets förfall med  - Fis-Schyman och Suhonen från S.

 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heja, heja friskt humör SVT, ni lyckades igen att vrida er ytterligare ett helt varv åt extremvänster, och bort från era uppdragsgivare/folket i Sverige.

5 kommentarer:

 1. Egentligen är det bra även om jag skulle bli störd av det, om jag nu såg på Agenda vilket jag inte gör. Till och med den med den allvarligaste varianten av röd eller rosa starr måste till slut se och ense diskrepansen mellan [myto]medias skildringar och verkligheten. Om inte annat när det drabbar hen själv eller henes anhöriga. (Jag skriver hen då jag anser att dessa individer inte har egenskaper eller kvalifikationer att benämnas med genus utan är ett j.vla neutrum.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tittar för att kontrollera dårskapet och för att sen skriva och berätta, men dom med långtgående röd starr tittar slentrianmässigt eller i sämsta fall för att få information-dom är utan räddning. Dom värsta fallen kommer att dö rödögda av sjukdomen. Tack för dina underbara uttryck, jag accepterar t.om hen i din variant👍😂

   Radera
  2. Ja, tack för ditt själv skade beteende!
   Det gör ju att även en sådan som jag
   slipper titta på eländet.
   Hur är det nu
   Finns barnens brevlåda kvar?
   Eller var det på ångradions tid?
   "Stockholm - Motala"...
   Det var tider det!
   Med icke genusplogade vägar och plogar dragna av häst.
   Var visst igår?
   Otroligt vad tiden far fram.
   Snart är det vår!
   Hurra!

   Jungman Jansson

   Radera
  3. Shemale! Inte bryne.

   Radera
 2. Så har Schyman poppat upp igen.Gammalt surt blod.
  Finflåset Norberg från sin gyllene epok. Tjockare plånböcker. som skrattandes tar emot från fattiga svenskar.

  Sverige är ett laglöst land och poliserna samt alla inblandade borde skolas om i Finland till att bli genuina, välutbildade med tuffare tag.
  Brottslingarna skrattar åt Sverige o den mesighet som finns här, begå brott, sitta häktade en kort stund och släpps sedan ut till nya illdåd.

  Finland har inga nogo zoner och ingen stenkastning mot blåljuspersonal. Där råder ordning och reda till skillnad från det kriminella Sverdistan.

  Ygeman igår såg bara så uppgiven, håglös och trött ut. Har han gått in i väggen?
  Varför talar aldrig fegisen Löfven till folket? Antar att resandet hägrar mer. Han är lika osynlig som den föregåeende.

  SvaraRadera