lördag 8 oktober 2016

Jag ser ingen skillnad på aggressiva kulturvandaler, vare sig dom är i Uppsala eller Palmyra.


– Jag blev alldeles förskräckt när jag såg figurerna på plattorna, säger Anna Söderbäck, kulturdirektör på Uppsala läns landsting.
Söderbäcks avdelning Kultur och bildning är, liksom landstingets ledningskontor en av de nya hyresgästerna i byggnaden Eldaren, på Storgatan bakom Katalin.
Anna Söderbäck anser att väggpanelerna på Eldarens fasad är för homogena, och sänder ut fel signal om människorna som arbetar i huset.
– "Vi är ett landsting och vi ska spegla mångfald, vi ska verkligen inte bara vara vita perfekta människor. Utan vi ska spegla de som människor som finns på gatan, och det gör inte de här bilderna." 

Jag anser på allvar att kvinnan är en fara för vår framtid, och borde spärras in innan hon förintar vår historia. 


Länk  SVT

11 kommentarer:

 1. Om jag inte blivit färgblind så är kvinnan vit. Men hon kanske tycker att hennes halsduk kompenserar hennes vithet. Om jag får vara lite trumpig så tycker jag att det är bra att hon inte har lika lite kläder som figurerna på väggpanelen. Och vem vet, det är kanske den starkaste av våra dödssynder, avunden som ligger bakom hennes idioti.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Anna Söderbäck, relieferna återspeglar verkligen inte personerna i huset. Relieferna verkar vara stolta, friska och försedda med ryggrad.

  SvaraRadera
 3. Numera finns det även ett spöke i huset å det gillas väl inte av alla medarbetare?!

  SvaraRadera
 4. Tycker att denna kvinna är rasist som gillar att prata hudfärg. Hon pekar ut folk och beter sig som en satkärring. Tantigt fjantigt och elakt är det hela.Noll IQ.

  SvaraRadera
 5. Media firar just nu stora triumfer, överallt kommer det nya avslöjanden om Trumps sexaffärer. Hoppas vi slipper avslöjanden om statsministerns sexaffärer. Eller fler avslöjanden om kungens sexaffärer.

  SvaraRadera
 6. Felskrivet i texten om statsministern skall vara "häxaffärer"!
  Tjoop

  SvaraRadera
 7. Måla av kärringen på en vägg så håller hon kanske käften. Insidan av muggdörren förslagsvis så det bli korta sittningar för landstiges personal.
  s

  SvaraRadera
 8. Om man blandar tre olika färger så blir det råttbrunt, sen kan hon sprutmåla hela j-v byggnaden, så blir hon säkert nöjd.

  SvaraRadera
 9. Killen verkar sakna stake...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har schymanfeministerna redan varit framme....

   Radera