måndag 10 oktober 2016

In your face, Gotlandspolisen och rättsväsendet.

Per Laber, FD:

-"En gotländska, med starka kopplingar till socialdemokraterna, har sex i samförstånd med en känd australiensare. Kondomen går sönder. Dagen efter går de på kräftskiva tillsammans och han sover över igen. Efter några dagar får kvinnan veta att mannen även haft sex med en bekant till henne, och han anmäls för våldtäkt.

Han efterlyses internationellt genom interpol. Det blir komplikationer och finns extraordinära omständigheter, men 6 år senare har fortfarande inget hänt. Svenska rättsväsendet vägrar konsekvent att hålla det initiala förhöret utomlands, trots att det görs i många andra fall. Feminister och etablissemanget upprörs av fallet än idag, även statsministern.

En annan gotländska, som är rullstolsbunden utan politiska kontakter, blir våldtagen av 5 asylsökare under en natt. Det finns fysiska men på hennes kropp samt DNA bevis. Men rättsväsendet anser att hon troligen var en villig gruppsexdeltagare, då hon inte kämpade emot tillräckligt. Inga feminister och ingen från media eller det politiska etablissemanget upprörs av fallet ens dagen efter. Våldtäktsmännen blir frisläppta direkt efter förhör och eskorterade av polis till en säker plats.

För när lokalbefolkningen demonstrerar spontant, kommenterar etablissmanget sin avsky mot ”medborgargarden” och ”främlingsfientlighet”. Extra poliser kallas in för att hålla koll på den upprörda svenska befolkningen. Skattefinansierade DDR-kommunisterna på EXPO deklarerar att de skall hålla koll på Gotland och åsiktsregistera de som protesterar eftersom de måste vara rasister. Eller nazister, som statsministern skulle kalla dem.

Och de undrar varför Sverigedemokraterna växer, tillika hatet och avskyn mot media, gammelpolitiker och hycklande feminister.


6 kommentarer:

 1. Denna kvinna gav ju ett litet dokument hur man ska hämnas på en man som varit otrogen, sen affären blev känd så raderade hon dokumentet, men tyvärr för henne inte på alla ställen. Denna kvinna är en stark anhängare av fri invandring, trots sina kontakter med Tro och Solidaritet så är hon också positivt inställd till islam och muslimer. Tror att hon haft Claes Borgström som advokat.

  SvaraRadera
 2. Denna kvinna beskriver sig så här på Twitter "Radikalfeminist, diakonkandidat, bekämpar kyriarkatet, frihetlighet, djurrätt, feminism. Ser historien upprepar sig, otäckt". Ett Twitter låter så här "Skulle det vara lättare att leva om jag inte vore så snygg". Mot en sån här är tom den världskände australiensaren chanslös.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, Claes Borgström, hans klienter utmärker sig på ett mycket bestämt sätt. Brännvinsadvokat.Säkert kompis med Anne Ramberg.

   Radera
  2. Hon var/är ju också medlem i Refugees Welcome.
   Anna

   Radera
 3. J.A.har det inte lätt samtidigt som andra utlänningar går fria efter gruppvåldtäkt.
  Här finns ingen rim och reson.


  SvaraRadera