torsdag 27 oktober 2016

Är det för sent att stoppa islamiseringen av Skandinavien?


Politikfakta
Den "Skandinaviska modellen" fungerar som en magnet för personer som vill åtnjuta välfärdens frukter utan att själva vara med och bidra till den. De tar sig över halva jordklotet för att kräva sin "mänskliga rättighet" att leva på andras bekostnad. En majoritet av dem har även en stark motvilja till att låta sig integreras i vårt samhälle - att anpassa sig till vår kultur och våra värderingar. Dessa har även en tydlig egen agenda. Lägg därtill våra ryggradslösa politiker som anser att vi inte ska ställa några krav utan istället anpassa oss efter dem - efter deras kultur, religion och värderingar. Islamiseringen är därför ett obestridligt faktum och vi låter det ske utan protester i rädsla för att bli stämplade som rasister och islamofober av en överprivilegierad politiskt korrekt elit.

Är det för sent att stoppa islamiseringen av Skandinavien? Följ länken och rösta...

4 kommentarer:

 1. Hur än man anstränger sig kommer man inte att kunna dölja de enorma nackdelar som massimporten medför för skatteslavarna utan det kommer att brisera före nästa val. Redan idag är 46 % emot fortsatt massinvandring och de ihärdiga försöken att propagera för det, nu senast SVT "Jag är muslim", har rakt motsatt effekt. När dessa 47 % (det har säkert redan ökat) börjar förbinda punkterna med linjer kommer antingen SD eller de fraktioner inom respektive parti som önskar en SD-liknande politik att öka dramatiskt.

  Det tråkiga och allvarliga är att rekylen är inte att leka med och kan eskalera till ett [annat] samhälle vi inte heller önskar.

  SvaraRadera
 2. Politikerna bugar och bockar inför nysvenskarna och vi andra får betala sveket.

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot de torra smällarna när politrukernas syltryggar går av, när de bockat alltför djupt inför det nya frälset.

  Bidragsbedragarna kommer inte att hjälpa dem upp, och som Sverigevän vänder jag dem, med gott samvete, ryggen efter alla begångna oförrätter.
  Alla de tusentals förskingrade miljarderna och vår ödelagda sociala trygghet kommer inte att vara till någon tröst när Svenska folket väl fått nog!

  Instämmer med Göran Perssons bevingade ord, efter att han stulit pensionsfonderna, 700 miljarder, för att åren efter 1999 finansiera steg 1 i befolkningsutbytet:
  ”När Svenska folket kommer underfund med vad vi gjort, kommer de att bli mycket, MYCKET arga....”

  Galghumor: De världsfrånvända politrukerna kommer snart att spara in på blöjor till de äldre och i stället servera dem torrmjölk, det blir billigare att bara damma av dem då och då…

  //SvExit

  SvaraRadera
 4. Vi har bara ett val att göra och fler kommer säkerligen att vakna till liv när dom inser kostnaderna. Politikerna håvar in pengar, invandringen ska betalas av både gammal och ung. Kommunalskatten, som befaras en höjning, ska gå till en girigt slösande kommunalpolitiker i mitt län.

  SvaraRadera