söndag 16 oktober 2016

Apartheid mot svarta - förbjudet. Apartheid mot kvinnor - i högsta grad tillåtet i Sverige, liksom i Saudarabien.


Sverige – ett paradis för hederskulturer.

-"För en integrationspolitik med fokus på allvarliga värdegrundskonflikter har aldrig existerat, inte ens på papper. Världens första feministiska regering bidrar också till att kulturella sedvänjor – med stöd av diverse gudar – förblir överordnade mänskliga rättigheter.

Också FN:s generalsekreterare säger sig vara en "stolt feminist" men i praktiken tar han bort könsapartheidsdiktaturen Saudiarabien från listan på de stater som ska granskas för brott mot mänskliga rättigheter. Nåväl; att världen är en teater vet vi sedan Shakespeare men när till och med "feminister" är tysta eller stödjer könsapartheid, då blir scenen till en absurd teater, med tragiska konsekvenser i det verkliga livet.

Maria Rashidi, ordförande Kvinnors Rätt. Nätverket mot hedersrelaterat våld – Styrelsen, via Samiran Ishak
Meheret Dawit, ordförande Eritreanska kvinnoföreningen för integration.


Mer än 97 % av läsarna i aftonbladet markerar att de håller med artikelförfattarna, och markerar med kraft att detta är en extremt viktig fråga för vårt land, för vår demokrati, som med våra "naiva" politikers hjälp glider in i diktatur.
2 kommentarer:

  1. 97,7% till och med.

    FN:s blivande generalsekreterare, António Guterres, är socialist men tydligen också homofob, enligt åsiktsmaffian. Det är trots allt en liten smula hopp, om han nu inte prostituerat sig under urvalsprocessen. Vore dock bra om han står på sig och tillsammans med Trumps och Le Pens vinster lär vänsterpacket implodera.

    SvaraRadera
  2. Det går inte att tro på alla uppblåsta paddor, som besitter maktens boning.
    Alla "ister" framstår som en kladdig smet.

    SvaraRadera