lördag 17 september 2016

Vad som är korrekt roligt idag.


Den här lilla amerikanska "skönhetsmissen"har fått hela den globaliserade enåsikts-massan att garva läppen av sig idag. För titta här så lustigt, när hon får se rasfränden Donald Trump rusar hon saligt in i famnen på honom. Medan när hom möter det vita hatobjektet Donald Trump så ser hon ut som om hon mött häxan i Hans och Greta. 

En vit man som media har skrämt livet av små barn och vuxna med i över ett år nu.  Barnets uppenbara skräck visar hur medias påverkan är precis lika monstruös i väst idag, som i Irak på Saddam Husseins tid.

13 kommentarer:

 1. Som Tyskland under 30-talet då man avhumaniserade judar. PÅ samma sätt avhumaniserar i princip hela Västvärlden mannen Donald Trump. Trump är den enda garanten mot ett totalt världskrig där vi ser Ryssland/Kina mot NATO. För Clinton är samma krigshetsare som Obama.

  SvaraRadera
 2. Det verkar som om alla dårar är livrädda och uppskrämda för vita ickekrimnella medelålders män med arbete, familj och inkomst. Det finns andra män vi borde vara betydligt mer oroliga för. Fast scchhhh, dom kan bli sårade och kränkta.

  SvaraRadera
 3. Den stackars flickan ser helt skrämd ut när hon märker vem som dragit upp henne i famnen

  SvaraRadera
 4. Vanvettiga Donald Trumps tal går att se i sin helhet med en enkel googling, utan förvridning av media. Hon har all anledning och rätt att se bekymrad ut. Mannen är ju en dåre!?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att han inte vill starta krig mot Ryssland?

   Radera
  2. Var vill du vara? I Ryssland för att vara säker på att dödas? Vill du vara i Sverige för att vara säker på att dödas? Vill du vara i USA för att vara säker på att dödas? Kärnvapen tar igen hänsyn till vilka områden som drabbas.

   Radera
  3. Mary Jane, du verkar ha missat vinklingarna och de fotoshoppade bilderna i förföljelsen. Du verkar lika köpt som Clintons anhängare i vänstermedia.

   Radera
 5. Hoppas att Donald Trump vinner presidentvalet, då kan han sätta skräck i alla kommunistdårar och islamister.
  HOOPPSAN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trump i Vitahuset är den enda garanten mot ett 3:e världskrig. För Clinton är precis som Obama, ska leka världspolis och bestämma vem som ska styra vilket land. Och båda drar sig inte för att gå i krig mot Ryssland

   Radera
  2. Framför allt har han lovat att sätta in kärnvapen mot länder som inte står på USA's sida. Han skall bygga en mur mot Mexico. Skall du åka dit och hjälpa till?

   Radera
  3. konfunderad2016-09-18 20:43

   "när hon får se rasfränden Donald Trump rusar hon saligt in i famnen på honom." - Jaha, rasfrände?

   Radera
 6. Gillar Trump det behövs lite drag under galoscherna i världspolitiken.

  SvaraRadera
 7. Har inte Clinton ett bäst före datum? Är makten så eftersträvansvärt för utgångna? Sista rycket. Tror inte hon är frisk, fler och fler tecken visar på det.En omgång med, Billy boy lögnaren, i vita huset borde vara nog.

  SvaraRadera