lördag 17 september 2016

Svensk media ger folket kluvet psyke.Förmiddag på Apelgårdsskolan i Rosengård. Sorlande högstadieelever med huvtröjor, sjalar, glittrande smycken och musik i mobilerna. Det syns inte utanpå att det finns ungdomar i Malmö som utsätts för begränsningar, tvång eller våld av familjemedlemmar, släktingar eller grupper utifrån idéer om "heder".


En bedömning av problemets storlek om våld i nära relationer lever mellan 3 000 och 4 000 av Malmös 16-24-åringar i en hederskultur, ca sex procent av stadens unga befolkning. Malmös problem sägs bero på "ett stort antal invånare från områden i världen där det finns hedersnormer och klanstrukturer, till exempel Mellanöstern, Nordafrika, Balkan och Turkiet."


"Idéer om heder"??
4000?? 
"Hederskultur"?? 
Från direkt utpekade områden med "hedersnormer" och "klanstruktur"?? 
Vad är nu detta för blajs. Detta existerar ju inte.

Hela sommaren har alla i regeringen,rabiatfeministerna, gammeltidningarna och nyhetsprogrammen envetet  tutat i oss att festivalgruppsvåldet och våldtäkterna på våra barn, bara är en uråldrig barbarisk svensk kulturyttring som funnits i alla tider. 

Menar politikerna och medierna alltså nu att det är denna gamla svenskhetskultur som drabbat Rosengård, Biskopsgården och andra muslimska enklaver?

Ty vi får under inga omständigheter lov att tycka att män från Mellanöstern, Nordafrika, Balkan och Turkiet är ena svin mor kvinnor. Men att peka ut svenska män som könsförtryckare går utmärkt, eftersom svenskar  är den enda folkgrupp som det är korrekt  tillåtet att  stigmatisera i Sverige.

Och eftersom allt är gamla svenskars fel, så behöver ju inga problem lösas, inga ungdomar räddas, och framtiden för jämställdheten ser ljus ut.4 kommentarer:

 1. Jag tänker tvärt om vad media skriver om detta.
  Förskönar allt hemskt som händer speciellt i förorterna. Lurar folket och det eviga rasist tjatandet tystar folk. När det gäller kriminaliteten,provocerandet av oss svenskar så kan jag avsky vita korkade lika mycket som bruna, röda eller vilken färg som helst en människa har. Handen på hjärtat, inse vilket uselt land Sverige har blivit. Senaste nytt var att ekonomin är bra igen. Höja pensionerna ordentligt finns det absolut ingen tanke på.

  SvaraRadera
 2. Jag hör på nyheterna att 15 bilar brunnit i Malmö i natt. Polisen misstänker (oh boy !) att de är anlagda.
  Denna gången nämns dock inte att detta är en gammal (sedan 1500-talet ?) svensk tradition !

  Tjalle

  SvaraRadera
 3. Svenska politiker och medier överlag, har ett falskt och inställsamt beteende till barbariet som sker i Sverige i dag.

  SvaraRadera
 4. En gåta att 87an gillar denna vidriga krigsreligion, som heter Islam.

  SvaraRadera