tisdag 20 september 2016

Nyinvandrads syn på regeringens budget.

DN

8 kommentarer:

 1. Brödet var mögligt, så det slängde vänsterregeringen till de Svenska pensionärerna.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrytstefan tänker positivt i USA, vi har tagit emot flest, vi är bäst, vi vi ner! Terrorister, våld mot kvinnor, raserad välfärd, fattigpensionärer, bränder, utanförskap, skjutnkngar på öppen gata, polis som går och gömmer sig??? Har Löfven aldrig hört talas om.

   Radera
  2. Vi vinner, ska det stå.

   Radera
  3. Och Löfvén ger bort sammanlagt 325 miljoner extra till olika flyktingprojekt bland annat UNHCR och en fond i Världsbanken.
   Den nya S-budgeten som presenterades igår så sågade alla i alliansen den rakt av...det blir med stort intresse jag kommer följa debatten och omröstningen i riksdagen i december.
   Då kommer naturligtvis alliansen att förkasta S, V, MP budget i riksdags debatten och det med rätta....det är endast SD som redan nu har offentliggjort att dom kommer att rösta emot den budgeten.
   Är ganska övertygad att vid omröstningen så kommer alliansens ledamöter att med böjda huvuden och den historiska DÖ spöket vila tungt över dessa damer och herrar och alla kommer att sträcka fram sitt darrande pekfinger och rösta Ja eller Avstår.....alternativet att rösta nej innebär x-tra val (nyval) och det vill ingen i alliansen, framför allt med Sentio:s senaste mätning i minnet, där SD är största parti 24,5 %...3 % större än S !!!

   Stefan H

   Radera
  4. Men till det krävs friskt mod, och det lyser med sin frånvaro i alliansen.

   Radera
 2. Kan du förklara vad du menar?

  SvaraRadera
 3. Om man räddat livhanken och flytt från krig & elände,börjar man inte ställa orimliga krav på landet man flytt till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för hjälpen med det svaret! Det är inte min starka sida att tala med människor som inte vill se, höra, eller förstå.

   Radera