lördag 3 september 2016

Morgan Johansson - simpel klåpare som är rädd för makten han själv tagit på sig.


År 2016 SVT idag: Morgan Johansson vill se fler medicinska åldersbedömningar av de som söker asyl, men säger sen - hör och häpna -"Det kommer även i fortsättningen att vara frivilligt att genomgå undersökningen."

I svensk media kommer redaktionerna fortsätta dölja sanningen om det som dårarna envisas med att kalla ensamstående barn, och politikerna är tacksamma för det, eftersom deras hårresande oduglighet därmed tigs ihjäl. Regeringen borde lyssnat på Jonas Andersson, som arbetat med ensamkommande, och som lyft frågan sedan 2010.

På sociala medier, sanningssajter och numera FB, hittar jag briljansen, den politiska skärpan, samhällsmedvetandet och de utsökt intelligenta analyserna. 


En kommentar från FB som sammanfattar regeringsgalenskapen; -" Vi har problem med utländska vuxna som utger sig för att vara barn och svenska politiker och ämbetsmän som utger sig för att vara vuxna."

En man som heter Erik ställer sig frågan som Morgan Johansson och hela regeringen duckar för, skriver: 

-Törs vi nu närma oss frågan om vad Sverige bör göra med alla de som uppgivit falsk ålder och/eller falsk nationalitet och namn? De som kom hit och fick PUT genom att lämna falska uppgifter är nu medborgare.Eller är de?Hur ser lagstiftningen ut när det gäller förfalskade handlingar?Om 29-årige Kalle P när han ansökte om medborgarskap i Sverige uppgav att han var 15-årige Olle S, vem är det som har fått medborgarskapet? Om Sverige kan utvisa skötsamma arbetande och hederliga personer med enda motivering att de under en tid tjänat några hundra för lite, hur är vår förhållning till de som i själva verket är någon annan. Frågar vi det svenska folket så blir nog svaret solklart att de som medvetet ljugit och uppgivit falska uppgifter givetvis bör dömas att återbetala allt stöd som de inte haft rätt till (precis som försäkringskassa gör med falskt sjuka).Och sannolikt är det bara identitetsvänstern som anser att man kan få behålla ett medborgarskap som de facto gäller en annan perso

 En lika intressant fråga är givetvis om de som godkänt, och/eller medverkat till uppenbart felaktiga identitets/åldersbedömningar ska hållas ekonomiskt ansvariga..Ska återbetalningskrav riktats mot de som vittnat falskt - och som i egenskap av sin expertroll kan bedömas ha innehaft vetskap om att ålder/identitet omöjligen kan stämma?

 "Vissa har varit över 40 år," expressen

Propagandafoto till svenskar som fortfarande tror på media:

4 kommentarer:

 1. Illa, jag mår illa.

  SvaraRadera
 2. Nu slår man på stora trumman, man har avslöjat att SD har en desinformatör. Är det möjligtvis han som bluffat om åldersbedömningarna, som bluffat om sexövergreppen, som undanhållit viktiga fakta om asylkaoset. I så fall är det ju bra att han avslöjats. Det kanske är så att morden i Göteborg som nästan till 100 procent utförts av invandrare bara är en fejk. Det är den avslöjade som spridit främlingsientlig information. DN; AB; Expressen och radio/tv har ju inte sysslat med desinformation. Utom dom ggr den avslöjade jobbat åt dom, och där har ju deras säkerhetsarbete fungerat dåligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur. Vilket underbart sammanträffande, så kan jävulsskrivarna ännu en dag glömma att berätta för läsarna om den dolda agendan. Och göra ett jättehatdrev mot SD.

   Radera
 3. Dårskapen har ett pris som politikerna räknat bort.

  SvaraRadera