måndag 5 september 2016

Mannen som gett den skrynkliga utanpåskjortan en feja.Lars Lindström expressen inleder sin plågsamt tråkiga hundrafemtielfte likadana antiSD-kolumn med:
-"Sverigevänner!Jag kör med öppen ruta och med ena armbågen över fönsterkarmen, som en grånad, solbränd, något patetisk medelålders man i en folkhemsvolvo, lyssnar på jazz i svensk folkton, njuter av magin i Lars Gullins barytonsaxofon.

Belåtet ler jag i den ännu ljumma sensommarkvällen, och inbillar mig att jag har total kontroll fastän det i det här skedet av livet egentligen inte finns något att ha kontroll över."

 Det tog en stund innan jag fattade att det inte var sig själv Lindström så bildlikt beskrev, utan det som han faktiskt själv tror är en nidbild av en sverigedemokrat.
6 kommentarer:

 1. Han tycker nog själv att han är vacker. Och han är ju superfeminist, eventuellt har han ont om testosteron. Man har i mössförsök visat att mushannar som haft för mycket östrogen blivit riktiga playboys.

  SvaraRadera
 2. Lars Lindströms resa gick ut på hans egna, vridna och hånande, lyteskomik. Att utmåla alla utanför tullarna som okunniga "bönner" som inte förstår bättre än att rösta svenskt. Vad han egentligen gör är att spotta lejonparten av de svenska arbetarna i fejset. Svenskar som är asnöjda utan burkor på stan, libanesiska krogar och allt som har med asylinsvasion att göra. Svensken har sett och förstått att elitens definition av mångkultur egentligen är monokulturell, dvs. den är muslimsk. Slår vad om att han är asrädd inför kommande val 2018. Då kommer alla han spottat på att röstvägen visa vad de tycker om elitens samhällsmodell.

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser verkligen fram emot det!

   Radera
 3. Lindström är en otroligt dålig journalist han skriver lika slafsigt som han ser ut.
  Epa journalisten producerar bara dynga.

  SvaraRadera
 4. Läste en gång en artikel skriven av honom, en helsida i Expressen. I första halvan av sidan berömde han sig själv. Efter det har aldrig läst nåt han skrivit, det räckte, så att säga.

  SvaraRadera
 5. Var finns den lysande journalistiken?
  Inte i Sverige där den röda fanans lögner präntas ner i tryck.
  Krösamajorna ägnar sig åt gårdsskvaller och dynga.

  SvaraRadera