onsdag 14 september 2016

Magstarkast.


6 kommentarer:

 1. Sådan är socialismen............

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, det är enligt gammal hederlig svensk ämbetsmannatradition a la Axel Oxenstierna för att ämbetsmännen skulle stå fria från politiska påtryckningar. Problemet är att vi har få ämbetsmän och inga hederliga politiker med inflytande.

   Radera
 2. Globalistdjävlar*a (ursäkta uttrycket) är inte blyga….
  Det spelar ingen roll vad dessa gör.
  Ju tokigare, kriminellare och moraliskt förkastliga de är, desto snabbare sparkas de ändå uppåt i hierarkin.

  Ni kanske förstår vart jag vill komma med detta hätska utfall?
  Harriet Wallberg har varit ledamot i globaliseringsrådet, tillsammans med bl.a. Carl Bildt, Urban Bäckström, Lars Leijonborg, Wanja Lundby-Wedin, Maud Olofsson, Carl-Henrik Svanberg och ….Marcus Wallenberg som tillhörde styrkommitten för Bilderberggruppen.

  Men det kommer mera: Harriet har varit rektor för Karolinska institutet, dit även barnläkarföreningens talesman, Anders Hjern, också han flyktingengagerad professor.
  Han leder barnläkarföreningens kamp mot tand- och handledsröntgen av ensamkommande barn och ungdomar. I flera år har Anders Hjern kritiserat åldersbedömningar av ensamkommande. Hans motstånd har fått stort genomslag i debatten, t.o.m. åklagare har avstått åldersbedömning och domare har dömt efter hans hätska artiklar, och han har sannolikt fördröjt åldersbedömning med flera år. Han har tydligen även fått med sig tandläkarförbundet i sin samhällsomstörtande verksamhet.

  Det stinker New world order, Bilderberg, TTIP och Trilaterala kommissionen lång väg.
  Globalisterna visar på alla upptänkliga sätt att det, karriärmässigt och ekonomiskt, ska löna sig att vara en lydig, ultraglobalistisk marionettdocka.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för all info, jag tappar tron och hoppet!!

   Radera
  2. Nej, tappa inte hoppet! Vi klär i stället av kejsarna, de kommer snart att paradera nakna och förnedrade på skammens boulevarder ;-)

   För Er som inte vet, så strider just Harriet Wallberg, i samarbete med Migrationsöverdomstolen, för att inrätta snabbspår för nyanlända till högre studier. Snabbspår som innebär att allt antagningsförfarande och livslånga studielån endast faller på Svenska studenter, ockupationstrupperna ska få fri och gratis tillgång till högre studier utan krav på kvalifikationer.
   Vad detta kommer att medföra för skolan i allmänhet och Sveriges redan bottennoterade Pisa-resultat är uppenbart. Även lärarbristen verkar vara helt egalt för blinda globalister.

   Det är ingen slump att just denna masskulturvurmande ”AlltÅtAlla-häxa” hamnade på elefantkyrkogården i regeringskansliet just nu, hos just Fridolin; han har just inlett en lobbyingturne som (av en slump?), satsar på just nyanländas gräddfil till vårt förut så exklusiva utbildningsväsende, allt hänger ihop:
   Fridolin: ” – Men den viktigaste frågan är ändå det vi ska ta upp främst i morgon, om hur kommunerna kan höja behörighetssiffrorna till gymnasiet. Den siffran, och det arbetet, är helt avgörande. Målet är så klart att alla nior ska klara sig in på gymnasiet. Men det finns ju anledningar till att det är svårare för en del. Men antalet nyanlända är inte den enda anledningen, psykisk ohälsa bland annat.”
   http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.4291667-fridolin-till-sodertalje-igen

   MP kämpar för att stöta bort även de sista lättledda studenterna, snart är frigolit och Harriet lika populära i studentkorridorerna som Hitler och Stalin….

   //SvExit

   Radera
 3. Nästa steg är att avlöna nyanlända i skolan. Naturligtvis utan att röra alla andra bidrag samt att allt blir pensionsgrundande.
  s

  SvaraRadera