måndag 12 september 2016

Jag har haft lunginflammation. Man mår inte "great".


Erika Bjerström, utrikeskommentator SVT, tolkar Clintons "lunginflammation" som att världen inte tillåter någon att visa svaghet, att svaghet i upphöjda positioner anses oförlåtligt. 

-"Det får Hillary Clinton nu erfara när hon trots sin lunginflammation fortsatte att valkampanja. Gårdagens bilder från New York, där hon vacklande släpas in i en Secret Service-bil , kommer att förfölja henne." 

Jag tänker att en yrkeskvinna med så många decennier i politikens öga som Bjerström, borde kunna göra en vettigare och hederligare analys för svenska tittare. Det är inte svagheten som bekymrar människor världen över när det gäller presidentkandidat Clinton. Alla har förbarmande med att någon drabbas av sjukdom.

Däremot det förmodade trixandet och bluffandet. Att hon nån timme efter att ha rasat ihop som en lealös trasdocka, vacklar ut och poserar vilt med en (lämpligt placerad) liten flicka och gastar "I feel great!"  

I lunginflammation??

För att spindoktors i hennes stab tycker att det är en briljant idé att inte vara ärlig med nåt så viktigt som hälsotillståndet. 

Vlken föreställning, det kunde ha varit Monty Python flygande Cirkus.

Jag tror inte ett ord. Det känns däremot uppenbart att Hillary Clinton inte är ärlig och nu ljuger också om sin hälsa. 

En konspiration är att denna välsmidda plan onekligen pekar mot en tredje period för Obama, på grund av "exceptionella omständigheter". När de legala utmaningarna är kirrade så kommer väljarna att acceptera, och då lägger inte the Supreme Court några fingrar emellan.


13 kommentarer:

 1. Har 2 kvinnovänner som fick lunginflammation förra året. Den ena låg 4 veckor på sjukhuset och det var oklart till det sista om hon skulle klara sig. Den andra med mindre allvarligt fall låg 2 veckor hemma med medicinering och kunde inte göra något på några månader efteråt, så svag var hon. Hon kom knappt ur sängen.
  Hillary hålls uppe med droger, vilka skulle det vara roligt att veta, för nån lunginflammation tror inte att hon har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 2. Med egen erfarenhet av lunginflammation och hur man känner sig.
  Att HRC har det?
  That's pure bull!
  (Anonym ovan har en bra beskrivning)

  SvaraRadera
 3. Naturligtvis tar krafterna slut hos en gammal 68-årig karriärkvinna...Att hon skulle falla ihop,likt WTC-byggnaderna på just den platsen, var fatalt.
  Donald T tycks vara en fair motståndare,som önskade henne ett snart tillfrisknande ! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske inte var fysiken han tänkte på? ;-)

   Radera
  2. Föll ihop just där!, hmmmm! Tänkte inte på det, Lasse!

   Radera
  3. Min tvillingbror är "övertygad" om att symtomen är Parkinsons sjukdom...hostatacker...svårigheter att svälja...balans svårigheter...tidiga skador på nerver i substansia nigra i hjärnan.
   Jag tror att hon är bakfull...!!

   Stefan H

   Radera
 4. Clinton har åldern emot sig och även den andre kandidaten.
  Man är inte lika rask i tankarna och i reaktionerna, inga pengar i världen ger evig ungdom.
  H.C. har ju varit gift med en president räcker inte det. Vad driver henne? Är det makten? D.T. däremot har en tydlig agenda.

  SvaraRadera
 5. Monty Pythons "How to confuse a cat"

  A. Nonym.

  SvaraRadera
 6. Kanske kan Carina som bott många år "over there" ge en förklaring till,varför detta är ett svårt och drastiskt fall,för en "presidentkandidat" ?
  Själv gissar jag,att detta lopp är kört för henne.Svaghetstecken i Ankeborg,är bland det värsta som kan drabba en person.....

  SvaraRadera
 7. Hillary Clinton inser inte sin egen begränsning.
  Dags att hoppa av tåget och ta en ordenlig vilopaus.

  SvaraRadera
 8. Det borde vara dopingkontroller inom politiken. Hitler är väl den mest dopade alla kategorier. Fick ca 75 piller om dagen, bl a knark. Men gissar att Hillary C också är ganska dopad. John F Kennedy åt också många piller liksom hans bror Robert.

  SvaraRadera
 9. Har sett mängder med überknasiga klipp med Clinton. Hennes beteende är minst sagt märkligt. Många röster pratar om en ev hjärntumör eller att hon är totalt sinnessjuk. Om det är sant eller ej, låter jag vara osagt. För min del räcker det med att människan sitter med i Monsantos styrelse!

  SvaraRadera