fredag 30 september 2016

Hagen och Ramberg, partners i vulgär överklasstyranni.

Hur tänkte Cecilia Hagen - här står min kompis Ramberg och får storstryk för att hon sprider grovt förtal och vi-och-dom-hat - då utnyttjar jag min tabloid och stjälper oss båda.

Tala om en blind höna, som hittat fel korn.

Cecilia Hagen har ägnat sitt liv åt att flyhänt berätta för oss om bättre folks vanor, sin släkt och bakgrund,, hur man "sköter vänkrets, kalas, hängande ögonlock och svänger ihop en tiramisu". 

Det skulle ha stannat vid det. 

Dessvärre lär hon i sitt eftermäle inte komma undan den blamage hon åstadkommit på övertid, när hon helst borde ha gått på konstutställning på Waldemarsudde eller druckit the med nån väninna, hon har trots allt skrivit på samma tidning sen år 1973. 

Ty.

Vem vill bli ihågkommen som en som ville förinta åsiktsmotståndare med gas. Vem vill i all framtid glänsa på Wikipedia som en 70-årig förintelsevurmare.

 

12 kommentarer:

  1. En föll ur ramen och en annan gick vilse i hagen....

    Peter Dahl

    SvaraRadera
  2. Med åldern avtrubbas man successivt.70 år (som i aktuella fallet) tycks dock vara ovanligt tidigt,eller vad anser Carinas medicinska läsekrets ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Albert Einstein blev 76 år och sa en gång i slut av sitt liv...."Det finns ting som är oändliga, Universum och mänsklig dårskap och när det gäller universum så är jag ändå inte säker"

      Stefan H

      Radera
  3. Ramberg har blivit inkvoterad som generalsekreterare i sveriges Advokatsamfund.
    Därav hennes inkompetens för uppdraget.
    Inkvoteringar, skapar kvinnliga Hitlerfigurer.
    De vill styra hela världen.

    SvaraRadera
  4. Utrotningsplaner i slaskmedia!
    Cecilia Hagen ikläder sig SS nazikostym!

    SvaraRadera
    Svar
    1. C Hagen har defintivt inget dåligt boende på Djurgården. Minst på samma nivå som Gambergs lilla lya på Östermalm för 25 millar..
      https://www.hitta.se/kartan!~59.32310,18.10292,16z/tr!i=BHUlyy0c/search!st=prv!q=adress%3ADjurg%C3%A5rdssl%C3%A4tten%20104%20B%20Stockholm!b=59.31585:18.07165,59.32999:18.13448!t=combined/streetview!po=59.32309800:18.10291800!a=183.34649!pi=-10.00000
      Även Bonniers tar hand om de sina.
      (Detta var nog ett lågt inlägg, C-F tillåts ta bort inlägget, men jag bara blev så..)

      Radera
    2. Jag tar inte bort din kommentar Arlav, för det finns ett värde i att veta hur dessa båda lever, samtidigt som dom tycks mena att andra ska svälta för att bygga deras idealsamhälle. När det gäller fam Bonnier så är det en stor släkt med många olika individer, jag tycker inte om att dra dem alla över en kam, det är inte hederligt/ kram.

      Radera
  5. Man vill inte sänka sig till östermalmsdamernas nivå.
    En fot i deras bakdelar är en frestande rörelse.

    SvaraRadera
  6. Hon har helt och hållet tappat stilen och blivit en riktig dyngstövel. Tvi vale

    SvaraRadera
  7. Det är lite ironiskt att hon kör en solklar förintelseparallell när många journalister (gärna vänster) låg högt på nazisternas förföljelselista. Hissen går helt klart inte ända upp...

    El Presidente

    SvaraRadera