lördag 24 september 2016

Expressen, SVT, SR och aftonbladet vill så gärna, så gärna, att Folkets Demonstration ska vara högerextrem och "främlingsfientlig".Men så är det ju inte. Och folk finner sig inte längre i att vilseledas av svensk media.

Bråket som uppstod vid Raoul Wallenbergs torg idag var, som jag redan bloggat om, professionella regeringstrogna vänsterextremister, bl.a den ökända "tårtkvinnan"( dömd för över hundra brott, 62 åring som spenderade större delen av 1980-talet och 1990-talet inlåst, flerfaldigt dömd för mycket allvarlig brottslighet. Hon har aldrig haft ett jobb, hon har kostat svenska skattebetalare miljontals kronor, och blev "rikskändis" när hon kastade en tårta i ansiktet på Sverigedemokraternas partiledare).

 Polisen rapporterar dock ärligt:-"Enligt polisen i Stockholm är alla omhändertagna del av den motdemonstration som organiserats i närheten av Raoul Wallenbergs torg och som inte har tillstånd att demonstrera.– Det är personer som stört den allmänna ordningen. Visst tolererar vi en del störningar men någonstans finns en gräns, och den har de överstigit i det här fallet."


Men PKmurvlarna vrider sig och kämpar sig svettiga vid tangentborden för att söka förvandla det uppenbara till lögn, för att söka förvandla regeringskritik till invandringsfientlighet, för att söka förvandla goda till onda.


Man kan undra vem som ska köpa deras tidningar när snart ingen tror på ett enda ord som dom skriver.

7 kommentarer:

  1. Och så kan man läsa på text-tv att 15000 demonstrerat i Helsingfors, mot rasism. Under mottot "Nu räcker det". Borde ha varit en demonstration mot muslimsk terrorism, islamistisk rasism. I Sverige kunde man demonstrerat under mottot "Nu räcker det med migranter". Det finns väl inte en människa på denna planet som inte är främlingsfientlig nån gång i livet, en naturlig reaktion.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom där som demonstrerar mot rasism som i noggerglass, drivs dom av masspsykos?

      Radera
  2. Skönt att läsa dessa kloka ord!

    (MSM är hälsovådlig)

    SvaraRadera
  3. Ibland dyker mitt humör och jag känner vanmakt inför hela utvecklingen. Då tittar jag in på Carinas sida, och genast känns det betydligt bättre. Tusen tack! för dina härliga och svidande analyser.

    SvaraRadera
  4. Tack, gode Gud, för att det finns sådan människor som du, Carina !
    Vill också gärna tipsa om en lysande idé som Thoralf Alfsson har på sin blogg. Hur man snyggt och prydligt, i detta fall Anne Ramberg, kan ge ett vänligt och gott råd om snar avgång från sin tjänst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Utan dig och alla andra läsare är jag ingen! Anne Ramberg har passerat gränsen, ska genast läsa Thoralf!

      Radera