fredag 9 september 2016

Dustin Zojaji SSU: ...negerbollar är rasism......noggerglass är rasism....kinapuffar är rasism...


.....men att kalla SSU:s  apatheid mot vita är fel, det är INTE rasism.....


Dustin ZojajiOrdförande, SSU Front (SSU på Södermalm):- Evenemanget är separatistiskt för rasifierade.Många beskriver detta evenemang som rasistiskt mot vita.Om du frågar mig, så har de fel. Rasism är inte en serie av enstaka händelser, det är en struktur.

5 kommentarer:

 1. Är det möjligvit bruket av smartphone som gjort så många osmarta. Numera räcker det att googla, och sen tror man att man erövrat kunskap. Så enkelt är det inte, hjärnan har ett inbyggt motstånd mot att lära sig, annars skulle den bli överhettad. Signalsubstansen som befäster minnet har en väldigt högt tröskelvärde, först fattar man ingenting, och ingenting, sen faller polletten ner, och nästa gånga har tröskelvärdet sjunkit. Det krävs alltså ett arbete för att erövra kunskap. I motsats mot det flum såm varit ledstjärna i skola under många år.

  SvaraRadera
 2. I Zojaji ser vi troligen ett blivande stjärnskott inom (s). Tillhör man gruppen "vi som vill opp" så gäller det att alltid kläcka ur sig "rätt" saker, kompetens är något ovidkommande.
  Och det gör han verkligen..
  I en s-regering inom 10-15 år?
  Någon däremot?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med S' EUunderdåniga politik finns inte Sverige kvar om 10-15 år. Tyvärr för Zojaji, men mest för oss som satsst allt vi har på landet vi bor i.

   Radera
 3. Mycket obehagliga "stolpskott" som produceras i det odemokratiska socialistiska partiet.
  Bottenskrap från rännstenen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alldeles för många. Hoppas att partiet dör ut allteftersom medlemmarna tar farväl av jordelivet.

   Radera