fredag 23 september 2016

Den förvirrade juden Isak Reichel, vänsterextrema SVTs buktalardocka.Imorgon höjer Folkets Demonstration sin fredliga röst på Raoul Wallenbergs Torg i Stockholm. 

Folkets Demonstration är en växande skara vanliga svenskar som har gått samman i vrede över politikernas svek mot svenska folket, polisens kollaps, medias ständiga döljande av fakta och lögner, den raserade välfärden, fattigpensionärernas och äldrevårdens förfall, våldet, bomberna, skjutandet, terrorvarningarna, bränderna, våldtäkterna,islamiseringen och förskjutningen av vårt sekulära samhälle -  men ingen, INGEN har hittillas lyssnat.  

Då börjar folket äntligen ta upp den knytna näven ur byxfickorna. 

Och vänstern och etablissemangsmaffian darrar så dom tappar brallorna, och skickar i panik fram en kurre från en judisk församling som "känner sig hotad". 

??????????????

 Det enda som verkligen borde oroa  Isak Reichel är dom demokratihatande demonstrationshuliganerna som använder FD som plattform för internt maktkrig. 

Isak Reichel och SVT har passerat anständighetsgränsen i sitt förtal mot hederliga människor. 

Regeringen hälsar och tackar.

2 kommentarer:

  1. Idag präglas Sverige främst av följderna av politiken som tillåtit den utomeuropeiska massinvandringen. Många ledande judiska företrädare har inte bara stött utan även uppmanat politiken trots att antijudismen ökat lavinartat. (Jag använder inte ordet antisemitism då de grövsta antijudiska själva är semiter, det vill säga folk från Mellanöstern och Afrikas horn och dessutom är inte alla judar semiter utan även ashkenazer och sefarder.)

    Uppenbarligen är Sveriges judar lika usla på att välja företrädare som svenska folket.

    SvaraRadera