söndag 11 september 2016

Dagen som aldrig tog slut.


5 kommentarer:

 1. Varken TV-4 eller Rapport nämnde orden muslim eller islam i sin rapportering, pratade bara om terrorism. I TV-4 fick en prata om att det var fel att utpeka en religion (sa inte vilken) och att USA skulle fortsätta att vara välkomnande för alla. (tydligen också terrorister) Inte ens en sån här dag får man vara kritisk mot islam. För islam ska det tydligen fjäskas, oavsett vilka grymheter som begås.

  SvaraRadera
 2. Ja, du, Jawelin, såg den svårt hjärntvättade mannen med sin son som inte vågade fördöma islamister som så illvilligt mördade oskyldiga. Arme son, som ska växa upp med en far som inte vågar räta på ryggen och stå upp för sitt land.

  SvaraRadera
 3. Hade väntat mig ett långt program på tv om denna fasansfulla attack. Däremot TV play kunde man se ca. 4 minuter om det hemska.
  Medias fjäskande och rädsla för att reta upp muslimer gör mig topp tunnor rasande.

  SvaraRadera
 4. Ser att 24-nyheter har en artikel om vad Trump sa efter attacken den 1/9 2001. Man kan av rubrikerna nästan tro att det var han som låg bakom massmorden. Tänk att vad han eventuellt sa eller inte sa är viktigare än vad Usama Bin Ladin sa. Dom kunde också leta rätt på några imamer och höra vad dom har att säga om attacken, eller varför inte Romson. Fjäskandet för dödskulten islam är vedervärdig.

  SvaraRadera
 5. Islamisterna har Hitler som förebild.
  Det säger en hel del, om vem Socialdemokraterna kryper för!
  Makten framför allt är sossarnas mantra.

  SvaraRadera