torsdag 15 september 2016

Birgitta Ohlson, var vänlig avlägsna dig och ta dina sjukt förvridna denationaliseringsidéer med dig.Min kompis Lars Jansson, FB, öppnade mina ögon imorse, genom att påminna om Karl-Olov Ernstbergs debattartikel från 2015, där han ger Birgitta Ohlsons svar från 2001 på mina eviga frågor om VARFÖR Europa förvandlats till en krigsarena.

"Avskaffa Sverige"? Vem är Birgitta Ohlsson?

Från 2015. Karl-Olov Arnstberg: "När det gäller den västerländska invandringspolitiken i allmänhet och den svenska i synnerhet, kan den förklaras med att det handlar om denationalisering, en kamp mot nationerna och nationalismen. Birgitta Ohlsson, förra regeringens demokrati- och EU-minister, uttryckte detta skrämmande tydligt i en uppmärksammad artikel i Expressen, publicerad på Sverige nationaldag år 2001. 

Rubriken var ”Avskaffa Sverige!” Hon sa bland annat:Det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt. En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis."

13 kommentarer:

 1. Den subban är ondskan personifierad. Mår illa av blotta åsynen. Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ögonen. Samma som obama, reinfeldt/ullenhag"Sahlin/löfvén och merkel. Vad är det med ögonen?

   Radera
  2. Det är tomt bakom ögonen
   s

   Radera
  3. Ögonen är själens spegel. Behöver inte säga mer....Blodsven

   Radera
  4. Till 100% överens.
   Den kvinnan och hennes följeslagare de två Ceciliorna, (malmström/Wikström) är ondskan själv..

   Radera
 2. Jag har just varit och sett på när 75 tjejer (från 7 till 16 år) tränat gymnastik. Och det var 100 procent vita tjejer, i SSU-s värld så är ju det rasistiskt. Inte en slöja så långt ögat nådde, helt underbart. Om en multikultiapostel upptäcker det så kommer det säkert snart krav på att minst 50 procent måste vara icke-vita. Kan tilläggas att dom var oerhört duktiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt, idag får vi uppenbarligen nöja oss med det lilla.

   Radera
 3. Jag har svårt att placera denna figur ur Bröderna Grimm fast utan Hans och Greta. Utseendemässigt påminner hon om de som ockuperar gatubilden utanför snart varje affär och hon har inte heller åldrats med värdighet i likheten med hennes uttalanden såsom "Det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt. En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis.".

  SvaraRadera
 4. Korkat, mer än faktiskt...
  När vi, inte helt oväntat, inte ens lyckats att matcha ihop ett fåtal tämligen lika europeiska stater, hur ini i glödheta ska vi då få ihop ett ännu större antal mer än vitt skilda stater och få en världsfederation??
  Vad skulle alla skjutgalna mussar/afrikanska diktatorer, div asiatstater inte att förglömma, säga??
  När någon säger sig vara "världsmedborgare", stänger jag öronen..

  SvaraRadera
 5. Ondskans ansikte.

  SvaraRadera
 6. En av Europas, för att inte säga världens, farligaste politiker. Hon går okritiskt i den anglozionistiska bankhegemonins ledband och är beredd att offra hela Europas befolkning på petrodollarns altare. En fruktansvärd människa nästan i klass med George Soros.

  SvaraRadera
 7. Intressant,när personer blir tillsatta att föra ett partis politik.
  Genast blir de maktgalna och besatta av sin egen storhet.
  Tyvärr lilla "flugskit" Birgitta Ohlsson äger icke endast du hela världen!
  Jönssons katt......

  SvaraRadera