onsdag 10 augusti 2016

Vem är härskaren Christian Palme?Vem är Christian Palme? Svar: En fd journalist som numera huserar på Facebook.

Lång tid har han i sina FB-inlägg tillhört den onyanserade och ickesjälvkritiska hata-Trump-svansen, som viftar vildare och vildare desto vämjeliga de mediala övergreppen. 

Palme publicerar lustfyllt länkar till tidningar som slammar Trump, som om han därmed själv når ett slags extas.
Hans inlägg idag, fick mig slutligen att reagera, så jag funderade noga, jag ville inte bli avfärdad som en Trump-ist, men jag vill öppna munnen mot den äckliga kampanjen, mot det ovärdiga att låta den hätske mobbaren i sig blomma ut, för att? 

Ja, för att vadå? Vad är han ute efter, Christian Palme i sin Facebook-kampanj? Är det journalisten i honom som vill tvimnga på alla sin åsikt, likt övriga svenska murvlar, eller vill han bara utgjuta sitt hat?

Därför skrev jag mycket tydligt, min kritik riktar sig endast mot att pöbeln som skriker högst och hathetsar mest ska avgöra presidentval.   

 Min kommentar:

-"OBS. Detta är ingen kommentar för eller emot Trump. 

Detta är en kraftig reaktion mot den mediala och vänsterextrema mobbing han fått utstå sen dag ett. Förföljelsen och utfrysningens vet inga gränser - och folk njuuuuter av den, dom njuter av att se honom clownmålas, dartskjutas och sinnessjuksförklaras. Vem gör så? 

Det går inte att öppna Huffington Post, som gjort sitt yttersta liksom CNN, att möblera första sidorna med hat, hat, hat. Ju närmre valet, desto värre sanna eller osanna påhopp. 

I min gamla goda värld skulle två politikers kamp stå mot varandra. En av dem skulle inte flås levande av media och åsiktmotståndare."

Men von oben vill man inte ha åsiktsmotståndare och ingen debatt på sin FB-sida, han gillar bara lika. Så Christian Palme tog fram beprövad härskartecknik och svarade mig:

 - " Sanslöst nonsens. Var vänlig länka inte min postning med denna ovanligt enfaldiga kommentar. "

Och tryckte presto på utestängningsknappen. 

Som en bortskämd brat.

10 kommentarer:

 1. Mr Nobody en mask som slingrar omkring i sin egen självgodhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vågade inte ens låta mig försvara mig mot FBvännerna. Ynkedom.

   Radera
 2. Christian Palme...

  Fin släkt har han också...

  Han tror inte det stinker när han varit på dasset...

  Han är så fin att han tar sig rätten att trycka ned och häckla människor som har en annan åsikt än han själv...

  Vi vet allt vad Christian Palme är för en typ av människa...

  Det har vi full koll på...

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar var alla är när det gäller känslor för Erdogan?

   Radera
 3. Det är märkligt att svensk media uppmärksammar och skriver mycket mer om en amerikansk presidentkandidat än man skriver om den svenska statsministern. Men för det mesta handlar det inte om granskande journalistik, utan om en hatpropaganda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer helt. Statsministern har ett land som faller samman framför ögonen och halva befolkningen sitter och hatar Donald Trump. Jeeeezzz.

   Radera
 4. Christian Palme bör nog ha en hjärtstartmaskin hemma när valresultaten från amerikanska presidentvalet publiceras.
  Som säkert följare av Carina-Fina redan vet, så speglas inte den verkliga opinionsstämningen inom USA i vad medborgarna verkligen tycker. Dessutom får vi aldrig i Sverige referat över vad Trump-vänliga resp neutrala media skriver. PK- resp vänstermedia är internationellt samordnade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror han behöver ha alla möjliga medikamenter varje dag, helst luktsalt och nåt av koleriserande . Om han träffar på nån oliktänkande som han vill puckla på t. ex.

   Radera
 5. Hoppas att Trump vinner valet.Det vore jäkligt kul när hela hatarkåren går i taket.
  Skitsamma det blir som det blir.
  Hillary

  SvaraRadera
 6. Intressant. Jag skrev ett pm till Christian Palme idag om något jag ser som ett hot mot säkerheten i vårt land. Han kallade det jag skrev "strunt" och blockerade mig.

  SvaraRadera