måndag 1 augusti 2016

Våra unga människors historielöshet gör dom till vapen i händerna på tyranner.

Igår var jag chockad över närheten till ett skottdrama, men när jag nämnde det för en högutbildad man i trettio års åldern, svarade han självsäket - äh, det har alltid varit lika mycket skottlossning, det är inget nytt. 

Det är en tragedi att en sån människa inte läser rätt tidningar.
Brottsfacit för juni 2016: 14 mord, 40 mordförsök, 32 fall av grov misshandel och 24 mordbränder!
Under juni månad 2016 begicks totalt sett fler grova våldsbrott än nånsin. Länk

4 kommentarer:

 1. Den historielösa, hjärntvättade generationen kommer att får betala ett högt pris för sin enfald.

  SvaraRadera
 2. Ja likheterna med 30-talet,som du påpekat i flera inlägg är påfallande ab samma sort...
  En diktator sitter idag i Turkiet,och stiftar lagar över Europa.Samtidigt stryker EU och andra som armbågat sig fram,(läs Merkel m.fl.)och kammar honom medhårs!Tror personligen att Trump är ende,som kan rädda oss i västvärlden.

  SvaraRadera
 3. För något år sedan utsatte jag mig själv för ett experiment. Jag tog enbart del av mainstream- och gammelmedias nyheter. Jag ville se hur pass "off" man egentligen är pga. all propaganda, lögner mm. Jag lullade runt på detta sätt i över 40 dagar. Efteråt blev jag skrämd över vilken falsk värld de flesta går omkring i. Efter denna tid kunde jag konstatera att det inte är konstigt att valresultaten ser ut som de gör. Jag hade absolut ingen aning om vad som hände i vårt avlånga land. All svt, tv4, såpor, expressen och afrobladet hade gjort mig precis så hjärndöd som man förväntas vara för att tycka och rösta rätt.

  Så ett stort tack till alla er som kämpar med bloggar och nyhetsflöden för att berätta sanningen om vad som händer med vårt land. Som ser till att vi "ser" igen. Utan er skulle det varit kört för länge sedan. Tack!

  El President

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack El President, det finns ett driv att berätta, att väcka, att avslöja - det är inte värdigt det som vi utsätts för idag.

   Radera