måndag 22 augusti 2016

Till Löfvén, Ygeman och Eliasson - NI FÅR INTE VÄNDA RYGGEN TILL LÄNGRE.Ett åttaårigt barn i Biskopsgården dog när en handgranat slängdes in i genom ett fönster och exploderade. Sex lägenheter drabbades. – "Det här är det värsta jag varit med om", säger Thomas Fuxborg på polisesen.  

- Vet du vad polisen, jag skiter i om det var det värsta du varit med om. Det är inte dig det är synd om, det är inte du som är offret och offrets familj, du har inte lön för att snyfta i media - du har betalt för att förhindra detta - det är ditt och svenska polisens fucking jobb.

Och dom som ska se till att polisen har rätt förutsättningar för att utföra statens uppdrag att skydda medborgarna är Löfvén, Ygeman och Eliasson, som helt tappat kontrollen.

Enskild polis har två val: BEGÄR AVSKED eller STREJKA OCH STÄLL OMGÅENDE KRAV PÅ EN MERITERAD OCH DUGLIG POLISCHEF. Det är slutsuckat, slutraljerat, slutfnissat åt Eliasson, det är allvar - barn dör. 

Vi får inte acceptera det samhällsförlamande krig som frodas av styrandes okunnighet och ansvarslöshet.  Vi måste kunna kräva mer än trojkans genanta försök att låta som kraftfulla ledare. 

Ord utan åtgårder är bara ett hån mot samhällets fler och fler oskyldiga offer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar