lördag 6 augusti 2016

PKhybris verkar vara en allvarlig åkomma.


Staffan
HeimersonMerkel borde få fredspriset.


Den förfinade lebesmannen som förr ansåg att Wienarna var malliga, tillgjorda och saknade ntellektuellt liv. Och som uschade och fyade sig över det gamla Berlin med taskigt väder, humorbefriad allmänhet och "oelegant"mat, har bytt fot. Både Wien och Berlin har plötsligt funnit nåd inför hans höghet aftonbladsmurveln - och allt för att en snobbtidning, Monocle, som förmodligen prenumereras på och betalas av aftonbladet -  har bedömt att livsstilen i de båda städerna numera "präglas av mångfald".
För en man som sålt sin själ till PK räcker detta. Han faller djupt ner på knä i sina trendigt säckiga och snordyra märkesjeans och kysser marken, ger blanka den i malliga, spånkorkade och tölpiga österrikare och tyskar, allt kan förlåtas. Till och med den oeleganta maten - bara, bara EUs mångkulturssförtryck och terror får råda.

 Så illa är det ställt med von Heimersons nyrika själ att han härmed egenhändigt utser den despotiska Merkel till Nobels fredspristagare - som om inte norska Nobelkommittén redan är inkapaciterad efter alla sina avåkningar i 360 km hastighet på motsatt vägbana. Merkel, denna Hitler, som infört hatet, våldet, kvinnoförtrycket, terrorislamismen och den etniska rensningen av sitt eget folk, Merkel som är den som hållit reinfeldt och löfvén i örat och bestämt hur man "hjälper" krigsdrabbade genom en fullständigt horribel, katastrofal och för alla inblandade förödande  flyktingmottagning. 

En av historiens värsta förbrytare, henne vill Heimerson prisa.

 Pension, please.

10 kommentarer:

 1. Om nu Staffan H är så förtjust i multikulti kan han väl köpa sig en ö och bjuda in alla likasinnade dit. Han har inga mandat till att se till att vi som inte gillar multikulti ska utsättas för det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det räcker väl om han bjuder hem dom till sig, han har säkert gott om plats.

   Radera
 2. Är, även jag, förvånad över Heimerssons sidbyte..
  Varför gjorde Du oss detta????

  SvaraRadera
 3. Det måste vara den förstockade cementen som lagt sig på the old man´s hjärna!Snart förirrar han sig ut i ingenmansland ding dong och stannar där.
  De e inte lätt att bli gammal.

  SvaraRadera
 4. Har smittats av en ny typ av Zikavirus och medföljande mikrocefali...

  Stefan H

  SvaraRadera
 5. Et tu Brute?

  SvaraRadera
 6. Även Hitler har nominerats till Nobels fredspris!
  Visserligen som ett skämt.
  Heimerson är en skojare???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåja, man får se det som att priset delades ut 70 år försenat och till en annan krigshetsare, nämligen Obama. Sedan han fick fredspriset har han lyckats starta två krig, Libyen och Syrien, lämnat civila i händerna på islamitiska gerillor i Afghanistan och Irak, samt att han inte stängt Guantanamo som var ett löfte när han fick priset.

   Radera
 7. Min gud, har alla skribenter fått fnatt?

  Reinfeldt en ny skribent, den som tjatar om öppenhet hela tiden och marknadsför sig själv på många olika sätt. Ett spöke från svunna tider och borde fatta att han inte är önskvärd längre. En enväldig typ som reat ut vårt land.
  Pengar som bland annat går till IS-terrorister. Ska vi betala och sen dräpas lättvindigt eftersom vi anses vara otrogna.
  Vem är Sveriges och vem är Tysklands Hitler.

  SvaraRadera
 8. Nobels fredspris är ett skämt!

  SvaraRadera