söndag 14 augusti 2016

Ökade krav på mer kunskap om nya landet.


- "Flera borgerliga partier vill skärpa kraven på samhällsorientering för flyktingar," står det i tidningen idag. 

Me´!! Dom vet ju redan precis allt.

"Sverige"; Allting är gratis. Man behöver inte arbeta, man kan försörja sig på 10-12 barnbidrag, assistansbidrag, arbetslöshetsbidrag och försörjningsbidrag hela livet. Man behöver inte lära sig språket för framtidsyrket här är tolk, och det är bara ringa en tolk och färdtjänst om man vill hitta på nåt. 

Man behöver inte fundera så mycket på vart man kommit, det finns massor med moskéer, kontrollerande imamer, omskärelse, hederskultur, barnäktenskap, särskilda badtider för kvinnor och i förorterna råder sharialagar precis som hemma. Vill man inte lära sig om kristendom och judendom och andra grisaktiga och orena religioner, så kan man bara gå från klassrummet, om läraren säger nej, så kan man gå till DO och få pengar, alternativt hota eller slå ner läraren så läraren får sparken. 

Man kan också tjäna bra på att ha studieförbund, det fungerar som hemma, man lär sig att lyda imamernas tolkning av Koranen, och för det får man flera, flera hundra miljoner.  

Man behöver inte skaka hand med det motsatta könet, för det har de sekulära politikerna bestämt, att vår religion är viktigast.

Det finns inget rättsväsende som hemma, därför kan man begå vilka brott man vill, tex skjuta ner, gruppvåldta, stjäla, råna och misshandla människor, helst handikappade, barn och gamla. Om den snälla farbror polisen vill bjuda en på kaffe och halagrillad korv så måste man inte det, man vill ju inte precis umgås med dom som man är i eld- och handgranatskrig med. Om dom hämtar en till häktet så säger man bara att man är fjortis, så får man gå hem med sin kniv och AK4a igen. 

Det finns helgdagar här t.ex ramadan och eid-alfitre och tammarush. Allting annat blir man kränkt av, så det går bort. 

Svenskar ser man inte så mycket av längre, finkulturen vill gärna visa upp män med skägg och täckta kvinnor, så svenskarna får liksom inte plats här längre. Och deras gamla rasistböcker Pippi Långstrump och Alfons har nu bränts på bål. 

Bostäder är lätt att få, man tar bara svenskarnas, för kommunerna betalar miljonöverpriser på att slänga ut svenskar och ge lyxboende till "flyktingar".  Man behöver inte äta den äckliga maten och acceptera den dötrista landsbygden, istället kan man ockupera bussar och demonstrera så att man får som man vill.

Om nån skulle misstycka mot mot våra specialkunskaper om nya landet,  så kommer SVT, TV4, SR, DN och de andra tidningarna och vrålar att svenskarna är rasistfascister, då skäms svenskarna och tiger.  

Sverige har mycket att  tacka den snälla islamisttrogna vänstern för.

14 kommentarer:

 1. Sann skildring av Sverige i dag.
  Mycket bra redovisning av verklighetens vänstervridna samhälle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tackar från en klarsynt till en annan!

   Radera
 2. Lysande Carina...Bättre kan man inte med några få rader beskriva Absurdistan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tydligare blir det inte, Lars!

   Radera
 3. Mycket bra skrivet. Men, jag kan inte förstå att svensken inte gör något åt eländet. Jag menar att vi måste ut på gator och torg och visa vad vi tycker.
  Men ingen "vågar"? Eller tycker dom flesta att allt är i sin ordning?
  Jag har bott utomlands över 22 år. Både i Europa och Africa , men, aldrig hört eller läst att dom hatar sitt land eller landsmän.
  Eller förneka sin egen kultur.

  Känns som om de är dax att flytta härifrån.
  Men frågan är vart?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tufft när man älskar det Sverige som var, och man har barn och barn-barn här. Själv tittar jag på Åland, Estland, Lettland, Ungern... stort steg, men vad tor du? Blir man insläppt? Var börjar man?

   Radera
 4. Och Svenska Pass får man hur många som helst. Bra att ha när man skall på semester i hemlandet som man flytt från för att inte bli dödad.

  SvaraRadera
 5. Din helt brillianta text, lånar jag. Du har en otrolig förmåga, att sätta allt vansinne på pränt. Undrar, när allt rasar?

  SvaraRadera
 6. Din helt brillianta text, lånar jag. Du har en otrolig förmåga, att sätta allt vansinne på pränt. Undrar, när allt rasar?

  SvaraRadera
 7. Vad är det, som ligger bakom denna underdånighet inför araberna och deras krigiska religion?
  Har vi affärer med dem som mörkas för folket?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det. Pengar. Det talas om att Saudi sponsrar demokraterna och nu Clintons valkampanj. I Sverige vet vi att propagandan sprids från arabiskt sponsrade pengar. Personligen tror jag att Merkel och Erdogan har exakt samma agenda.

   Radera
  2. Sponsrade moskeer ska det stå.

   Radera
 8. Hur kan Merkel få härja fritt i Tyskland?
  Kommunisttanten är en fara för hela Europa!

  SvaraRadera