tisdag 2 augusti 2016

Obama läxar upp Trump och kallar Trump unfit för att bli president.


Obama är en presentförpackning utan innehåll, och han gör det som han är bäst på  - valkampanjande.

 Det gäller alla karriärpolitiker idag, i Obamas fall ett evigt gnällande om att allt inte blev som han lovat folket -  för att han är svart och alla andra är rasister.

Nu väntar vi bara på Hillary, Jag misslyckades med allt för att jag är kvinna - och ni alla är sexister. Så, varför rösta på henne? 

Dessutom har hon ett fett presentomslagsproblem; presentpappret börjar bli väldigt nött, trasigt,och utslitet efter allt skumflippande och alla tuffa stötar.

När det gäller NATOS ruttna turkiska hörn har varken Obama eller Clinton nån plan. Och islamism, salafism.........schhhhhh, Clinton talar lika tyst som Obama. 

Att försöka sig på en förbättrad relation med Putin kan vara den minst dåliga av alla idéer,4 kommentarer:

 1. Obama, fredspristagaren som startat två krig, låter ihåligt när han säger att Trump inte är mogen jobbet som president. Jag undrar om det var när Trump sa att han ville ha fred med Ryssland istället för ett nytt kallt krig, eller när han sa att varje land i Europa får stå för sina egna NATO kostnader som gjorde att Obama tycker att Trump inte är jobbet mogen. Istället vill Obama se en krigshetsare, en som inte ens försvarar amerikanska medborgare utolands. en som vill fortsätta att skeppa vapen till norra Irak som sedan hamnar hos Nusra fronten och där efter hos IS. Clinton kommer att fortsätta ordkriget mot Ryssland och Putin som hämnd för att Putin tog initiativet och förstörde Syriens lager av kemiska vapen så att Obama inte fick chansen att starta ytterligare ett krig. Alliansen Trump-Putin är en garant för fred

  SvaraRadera
  Svar
  1. Clinton- all blir mer av samma skit. Trump vill skapa förändring och gränssättning. Jag vet vad jag röstat på, dessutom har jag avskytt varje dag av mediernas skräckpropaganda och förföljelse av Trump.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Bäste kandidat vinner ändå.Smutskastningen mellan de två fightande är ingen trevlig framtoning av personerna.
  Go for Trump........

  SvaraRadera