söndag 14 augusti 2016

metro lever på att blåljuga för läsarna.Henrik Ljung, metro: "Vi ungdomar får ta ett djupt andetag. Kanske går den äldre generationen bara igenom en fas?"

Ljung fortsätter: -  I alla tider har unga fått utstå långtråkiga tirader från den äldre generationen om deras politiska idéer. Det är en fullkomligt naturlig och i grunden rimlig ordning.

De unga ska engagera sig i naiva proteströrelser medan den äldre generationens uppgift är att finnas där som en smått cynisk bromskloss och påpeka nödvändigheten i tråkigheter som ekonomisk stabilitet, realpolitiska överväganden och innebörden av reporäntor – allt för att se till att den nya generationens politiska projekt inte spårar ur.

Sedan kom 2016. Och det är plötsligt tvärtom. 

På midsommarafton vaknade unga britter upp till ett förvånande besked – deras föräldrar hade röstat ut dem ur den Europeiska unionen. De hela 75 procent av de unga britterna (mellan 18-24 år) som hade röstat för att stanna kvar i unionen kunde inte tro sina öron. Hade den äldre generationen verkligen ignorerat varningsropen från i princip hela landets samlade ekonomiska experter, forskare, företagsledare och politiker?

I protest mot det lite diffusa "etablissemanget" hade de äldre plötsligt försatt landet i kris medan unga britter gömde ansiktet i händerna och bekymrat suckade: "med vad ska hända med jobben? 


"De äldre försatt landet i kris"???

Här på brittiska Telegraph,kan ni läsa om sanningen och verkligheten om den äldre generationen vs den yngre, och om det faktiska finansiella utslaget efter Brexit i artikeln: "What is clear is that the more lurid predictions made by the Remain camp before the vote have not come to pass."

Det var alltså "de äldre" som helt och hållet räddade generation nötter från undergången i helveteselden.


Tro aldrig, aldrig på skrivarna och metro!


11 kommentarer:

 1. Anser du att Metro ljuger när de publicerar artiklar från andra media. Ljuger alla andra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs inlägget och läs länkarna. Där finnee du svaret om otrovärdigheten i metro.

   Radera
 2. Nu kommer jag inte ihåg siffrorna men det visade sig i Brexit att den åldersgrupp som klagade mest hade minsta andelen som röstat.

  Sa någon curlad generation?

  SvaraRadera
 3. metro ägs till viss del av schipsted, som även äger 91% av aftonlögnen och svenska dagbladet samt illröda e24, som är ett samarbete mellan aftonbladet och svenska dagbladet.
  Att tv4 inte heller lyckas hålla sig opartiska beror på att extremisterna där också går i uppfostringsföretaget schipsteds strypkoppel.

  Att läsa metro utan skyddsglasögon, är som att tro att sagoboken ”tusen och en natt” är en dokumentär.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. P.S. E24 är numera nedlagd i Sverige, p.g.a olönsamhet.

   Radera
 4. Tänk, när man var ung så lite man visste.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samt så liten man var.

   A. Nonym.

   Radera
 5. När jag var liten trodde jag alla vuxna var goda människor, det blev ett bittert uppvaknande.
  Som vuxen har jag mött HIN HÅLE ett stort antal gånger och dom värsta var faktiskt elaka kärringar utan hjärna och hjärta.
  Dock en som jag aldrig mött kallar vi, mina vänner och jag för HIN HÅLE.
  Tror ni kan gissa vem. Rätt svar, F.REINFELDT.

  SvaraRadera
 6. Henrik Ljung, frilansande sopskalle. Hans vänsteruppfostran kletar vid texten som rosten på Titanic. Metro är och förblir en skittidning fylld av samma, riktade, uppfostringssmörja som vanligt. Tidningarna tror vi är lika dumma som deras journalister. It will be their downfall..

  El Presidente

  SvaraRadera