onsdag 24 augusti 2016

Mardrömsbesked, Löfvén??

Nyhet: Mardrömsbesked för Löfven – SD störst bland arbetarväljare.Regeringen är samlad för överläggningar och kräftskiva på klassiska Harpsund. Då kom ett mardrömsbesked för statsminister Stefan Löfven. SD är större än S.

"Arbetarväljarna", vilka är dom? 

Dom som stiger upp i ottan och stretar på tills framåt kvållningen, hämtar sina barn på den kollektiva sosseförvaringen, går hem, kokar pasta, startar en tvättmaskin och sen stupar i säng fem dar i veckan för en lön dom knappt kan leva på. 

En lön varav nära 70 % går till olika skatter, som i sin tur finansierar flera hundratusentals nya människors asyl, asylanternas livsförsörjning, asylanternas boenden, föräldraersättning, deras tolkar, deras tandläkare, läkare och sjukhusvård, deras könsstympning, deras färdtjänst, deras gode män, deras "efterlevnadsersättning", deras omåttliga krav, deras snuskigt förmögna asylbaroner, deras exklusiva bostadsrätter och förturer i bostadsköerna, deras körkort, terroristers "återhämtning", deras semesterrresor i hemländerna de "flytt" från, för islamiseringsbidrag till muslimska föreningar, "positiv särbehandling", ersättningar till "diskriminerade och kränkta", en nerlagd polis, ett rättssystem som lagt av, brottslighet för svindlande belopp, advokater, rättegångskostnader för miljarder. För skolor som inte längre funkar, för sjukvård utan tillgänglighet och kompetens, för rabiatfeministisk genusforskning, för propaganda på SVT och SR, för bidrag till hjärntvättningsmedia, för kolossen migrationsverket och deras överbetalda tjänstemän, för noll-fungerande AF, för EUs astronomiska kostnader. Och för den politiska adeln som lever på en annan planet utan ekonomiska begränsningar när det gäller lyx, resor och penionsförmåner. SAMTIDIGT som dom predikar att vi andra måste vara toleranta, storhjärtade, generösa och lojala.

Är det dom arbetarna som Löfvén tros sviken av?? 

Överhuvudtaget INTE. 

Det är svenska arbetarväljare som svikits av S och Löfvén, som pungslås på allt för att betala för andra. 

Blev vi nånsin tillfrågade innan överstatliga EUbyråkrater  robbade oss på allt -  på pengarna, välfärden, framtiden, och livet. 

Måtte "arbetarväljarna" vara visa nog att mangrant fortsätta rata S och de sju´s skoningslösa vi-och-dom-maffia.


17 kommentarer:

 1. Men finaste Carina... jag tycker du är lite orättvis...Löfven och Fridolin (han som skulle rädda den Svenska skolan på 100 dagar) kom på det revolutionerande och geniala förslaget att ändra namnet höstlov till läslov för att stimulera läsandet....är dessa herrar fullständigt imbecilla...nästa förslag för eleverna kanske blir att diskutera hur långt det är till Andromeda galaxen eller varför surströmming luktar eller vem som ska skriva vårdintyget till psykiatrin för dessa herrar.

  Stefan H

  SvaraRadera
 2. Mycket bra beskrivning av "Helvetespartiets" onda insatser.
  Är själv arbetare som slitit hårt och gjort rätt för mig.Inte utnyttjat några mutor eller annat trams.
  JAG HATAR SOCIALDEMOKRATLYXPARTIET!!!

  SvaraRadera
 3. En del arbetar och sliter, andra kan gå till "hålet i väggen" och hämta ut sin försörjning.
  Undrar vad resp kategori röstar på? Och vilka som betalar det som kommer ur "hålet i väggen"?

  SvaraRadera
 4. SD bär i dag fram det som var det bästa i Arbetarrörelsens tradition

  SvaraRadera
 5. OCH gratis glasögon.

  SvaraRadera
 6. Edward Ulfertz2016-08-24 16:54

  Carina, du ger en fullödig beskrivning av det svarta hål som sväljer våra skattepengar!

  SD störst bland arbetarväljare - betyder det att SD är det Nya nya arbetarpartiet? (Eller Nya nya nya?)

  SvaraRadera
 7. Bland det bästa jag läst! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så glad jag blir för din feedback😋

   Radera
 8. Tack!

  Att inte fler människor fattar att det är på väg åt h-vete med expressfart är sorgligt. Jag tror att de flesta av dem helt enkelt inte vågar öppna ögonen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Känner sådana som inte vill/förmår se. Har nära och kära i Familjen Bäst, dom ser iut som om dom tror att jag och andra sanningssägare har rabies.
   I själva verket tror jag att det handlar om djup förträngning, och skräck för verkligheten.

   Radera
  2. Japp. en allmän vägran att acceptera eller erkänna verkligheten. Regeringen och 7 klövern låtsas att ingenting händer eller så bagatelliserar de problemen med ord som (det där du påstår är inte sant).

   Radera
 9. Bra sammanfattning och som vanligt är du lysande!

  SvaraRadera
 10. Bra sammanfattning och som vanligt är du lysande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kram, härlig att du är med fortfarande!

   Radera
 11. Typiskt oss Svenskar att gnälla & klaga & stilla vänta på att "nån annan" ska göra jobbet. Ingen tycks ha hört talas om den Arabiska våren, aldrig sett/hört/läst nåt om hur det går till i ex Frankrike när det är nåt beslut som folket inte gillar. Jag skäms över att jag är Svensk & tvingas inse att det är mer "stake" i en 80:årig Norrman än i det här folket...

  SvaraRadera
 12. Typiskt oss Svenskar att gnälla & klaga & stilla vänta på att "nån annan" ska göra jobbet. Ingen tycks ha hört talas om den Arabiska våren, aldrig sett/hört/läst nåt om hur det går till i ex Frankrike när det är nåt beslut som folket inte gillar. Jag skäms över att jag är Svensk & tvingas inse att det är mer "stake" i en 80:årig Norrman än i det här folket...

  SvaraRadera
 13. Det är ju fan att det är 2 år kvar tills valet

  SvaraRadera