lördag 6 augusti 2016

Man kan hålla sig för skratt, Löfvén.


Wall Street Journal:Belgiska ekonomiska utredare har hittat en mycket "oroande trend"när det gäller islamisterna i Europa. Några av de misstänkta för de franska och belgiska terrorslakterna nyligen, levde på försörjningsbidrag- ett svårt dilemma för Europa.

 Å ena sida, det moderna välfärdssystemet som det primära verktyget mot fattigdom, såväl som en möjlighet till integration. Å andra sidan kämpar myndigheterna en ojämn kamp för at upptäcka och stoppa de som finansierar dödsterrorn mot ländernas skattebetalande medborgare. 

De europeiska regeringarna  måste börja se över systemet, och kanske istället för pengar ge ut kuponger, eller överväga andra (min kommentar: naiva?)förändringar.

Minst fem av hjärnorna bakom Paris- och Brysselterrorn var delvis finansierade av de generösa välfärdssystemet. Totalt hade dom kvitterat ut mer än €50,000.
Den huvudmisstänkte Paris-slaktaren Salah Abdeslam, hade erhållit €19,000 i försörjning av landets medborgare..

Mannen i glasbur, nollan Löfvén, går idag till hysterisk attack på Donald Trump, som han tycker bygger en politik på rädsla, motsättningar, antipati, och hat.

7 kommentarer:

 1. Peter Skoglund2016-08-06 19:27

  "Löfven: Turkiet går i fel riktning"

  Undrar om det inte är samma riktning, som regeringen Löfvén själva går?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han tar rygg på Merkel och Co oavsett. Egna tankar är inte hans grej.

   Radera
  2. Hack i hälen kallas det

   Radera
 2. Socialdemokraterna bygger sin politik på rädsla,motsättningar,antipati och hat.
  Något alla vi fått erfara som inte tillhör deras väljargrupp.
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant. Förföljelsen mot oliktänkande har inte varit så markant i modern tid.

   Radera
  2. Despoten innan som toppstyrde, gav oss en föraning om diktatur. Så är det när ens grannar inte vågar prata av rädsla för rasiststämpeln.
   En fruktansvärd obehaglig tid under Moderat styret med Reinfeldt som satte prägeln.
   Alla som släpptes in okontrollerat, goda och de som vill oss ont har inte berikat. Kriminaliteten öser över oss dagligen skrämmer upp hela vår befolkning.
   Samtalsämnena vid köksborden handlar till stor del om mördarsekten och den ökade brottsligheten.
   Svenska kvinnor har kämpat för allas lika värde. Dom nya som kommer behandlas som hundar i många fall, är dom olydiga så får dom hjälp till den eviga vilan.

   Radera
 3. Inget kan få godhetsapostlarna att gå i taket som när en SD-are vill ställa krav på asylsökande. Inte kunde man höra dom när Carola Och Emil Herlin blev dräpta en som skulle utvisas för hundrade gången. Han fick vistas fritt, vilket kostade Carola och Emil livet. Efter mordet kopplades polisen in, men det var för att skydda det asylboende där mördaren bodde. I Finland så har man två till fyra poliser på varje en som ska utvisas. Men i Sverige har ju dom asylsökande oinskränkta rättigheter.

  SvaraRadera