onsdag 3 augusti 2016

Låt inte hyenorna knäcka dig, Trump.

Är Donald Trump slutligen mentalt knäckt av all intesiv hatmedia och förföljelse? 

Ryktet dök upp först på ABC news, som meddelade att fast att Trump ännu inte givit några indikationer på att avgå, så kommer republikanerna att förbereda för en annan kandidat....... Dom tycks leva på hoppet.

Samtliga nyhetsetablissemang i USA och Europa har med enveten energi och sjuklig lusta våldfört sig på Trumps heder, precis som dom gjorde med Brexitomröstningen i UK. 

Om hela västvärldens korrupta elit obönhörligen vill krossa Trump, ja, då kan jag bara tänka at han kommer att bli perfekt som president.


12 kommentarer:

 1. Jag följde länken och maken till dynga från CNBS:s Washingtonkorrespondent får man leta efter. Att en del syltryggade "etablisemangssponrade" republikaner pliktskyldigt förordar Killary är inget att oroa sig över, har man sålt sin själ till jävulen får man ta hand om hans dotter. Det gnälldes över att Donald styr över kampanjen. So What, RNC har väl misslyckats att klämma in deras vasaller där och Donald kör större projekt än detta hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra., värsta hattidningen, förstår inte att Trump överlever den massiva tortyren.

   Radera
 2. Trump är en blivande statsman. Sådana tänker självständigt för sitt folks bästa. Alltså är de utomordentligt farliga för alla grenar av NWO.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag inser det när jag ser vidden av öersonslakten-alla lägsta gränser är passerade med råge.

   Radera
 3. Ni som sympatiserar med Trump. Tycker ni också att man skall använda kärnvapen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett slag under bältet! Trump är inte en av dem som nu placerar ut mer kärnvapen runt Rysslands och Kinas gränser. Även Indien är omringat av NATO (USA:s) kärnvapen, även om USA försöker hå¨lla en lägre profil där i hopp om att kunna få Indien att lämna BRICS m fl antiglobala organisationer.

   Radera
  2. Unknown. Du har uppenbarligen inte läst tidningar, lyssnat på radio eller sett på TV. Om du hade gjort det hade du känt till att Trump i ett möte med en av USAs säkerhetsrådgivare 3 gånger undrade varför USA inte kan använda kärnvapen när de finns.

   Radera
  3. Ni som inte sympatiserar med Trump, tror ni på de dagliga alla hatangreppen på honom? Misstänker ingen bakomliggande agenda?

   Radera
  4. Anonym, i mina ögon ser det ut som om Unknown är betydligt mer insatt i världsläget än du. Har du länk på Trumps uttalande om kärnvapnen, dvs inte påståendet, utan själva uttalandet?

   Radera
  5. Annonym! Jag läser tidningar (nätutgåvor främst) och följer i media vad som händer. Var så säker. Men det svenska MSM med public service är oanvändbart för den som vill förstå vad som händer i världen. Deras avsikt är endast "indoktrinering".

   Vill du veta så måste du följa alla "alternativa svenska media", några bloggare (Carina-Fina är i huvudsak vederhäftig), men framförallt icke svenska utgivningar.

   Då inser man snabbt att MSM vill trycka på sina önsketänkande om Trump hos er. I USA är det en mer splittrad media. Trump får stryk av vissa men stöd från andra. Oppinionsundersökningarna är strikt köpta och riggade, så de kan man INTE lita på, precis som f ö svenskbaserade. Men några opinionsundersökare gör faktiskt sina jobb även i USA och DE visar att just nu leder Trump.
   Gissa om USA:s etablissemang blir lika överraskade efter presidentvalet som det svenska etablissemanget efter förra riksdagsvalet?

   Radera
 4. Signalen enligt Carian-Fina är att någon vet att Trump står under hot om ("false flag") mord á lá Kennedybröderna. Trump visar gång på gång att han inte låter sig styras av NGO:s och NWO-etablissemanget. Han tänket själv och är dessutom en karismatisk ledare.

  En president som skulle vara en mardröm för etablissemanget.

  Man kan bara hoppas att Trump har organiserat ett starkt och lojalt underrättelse- resp säkerhetsteam runt sig, så har han chansen att överleva.

  SvaraRadera
 5. Trump vinner Hillary kan slänga sig i väggen.
  Heep

  SvaraRadera