söndag 21 augusti 2016

Katarina Wennstam - en simpel tjyv och faktaförfalskare.

Det pågår en ständig retroaktiv make over i Sverige, och det finns en horder falska profeter som av okänd anledning tvångsmässigt vill göra om Sveriges kultur och historia. Den duger inte som den var, så man kluddar, klottrar och fejkar för att den ska passa in i det privata syftet. 

Synd för Katarina Wennstam att vi fortfarande finns kvar som kan syna henne, och kalla henne för vad hon är, en tjyv och faktaförvrängare.

Författaren Katarina Wennstam, gift med en iransk flykting, menar att ”taharrush gamea” dvs. pojkar/män i grupp som tafsar på tjejer, alltid funnits i Sverige: ”Att göra det här till en flyktingfråga är beklämmande...Det är fullständigt befängt att påstå att svenska killar inte skulle agera i grupp.”


Grupper av killar som sexuellt ofredar tjejer - är det ett nytt fenomen i Sverige? Knappast, menar journalisten och författaren Katarina Wennstam som tycker att föräldrar borde vara mer oroliga för sina söner än döttrar.

9 kommentarer:

 1. "..gift med en iranier.."
  Stockholmssyndromet?

  SvaraRadera
 2. Det sprider sig, stockholmssyndromet. Otäckt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst vad gör man inte för att få stanna i sverige där all är gratis för en ensamkommande.
   s

   Radera
 3. Hon tycker att det är trevligt att bli tafsad.

  SvaraRadera
 4. Jag blir så arg och förtvivlad när jag läser om alla dessa etniska svenska kvinnor som är redo att sälja ut sitt land och sin historia för att vara "goda". Det är svårt att förstå deras motiv, men antagligen har Karl-Olov Arnstberg rätt i att kvinnor alltid söker sig till dem de uppfattar som starkast. De svenska männen har blivit mentalt kastrerade, och det svenska folkets naturliga instinkter har perverterats.
  Jag var ung i slutet av 60- och början av 70-talen. Jag bodde dessutom i Stockholm och deltog i det nattliga klubblivet. Det var frigörelse och fri sex som gällde. Trots det kände jag (och mina väninnor)ingen rädsla när vi ensamma promenerade hem genom stockholmsnatten. Mötte vi killgäng kände vi oss trygga, eftersom det var ensamma pervon som kunde utgöra ett hot - eller att man gick hem med fel man.
  Aldrig att vi upplevde att män samlades i flock och förgrep sig på oss. Våra värsta erfarenheter av tafsanden hade vi från utlandsresor söderut. Visst fanns det sliskiga äldre män (ute så väl som på arbetet) som gärna passade på att stryka sig mot en av "misstag", men att jämföra det med det som sker nu är skamligt.
  Jag har gett upp hoppet om Sverige. Man kan se de svenska kvinnorna som omedvetna förrädare som glatt tar täten i vårt kollektiva självmord.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skriver under på vartenda ord.

   Radera
 5. Jag har genom åren sett det mesta av vårt avlånga, pinsamma, land. Jag jobbat på platser där vanligt folk inte ens skulle peta med en lång käpp och jag har ALDRIG sett svenska killar som taffsar eller sexuellt kränker i grupp. Det är en förbannad lögn! Däremot såg jag redan för 25 år sedan fenomenet med invandrare i grupp som utsatte tjejjer för div. äcklig skit. Redan då ursäktades detta av socialkärringar och poliser. I bästa fall stod det en avdankad, pensionerad, konstapel och informerade klasser fulla med föraktfulla turkar och irakier. När nu skiten flyter upp till ytan igen så kommet genast samma slags idioter och försvarar nästa generations taffsare inkl. alla nya som väller in i landet.

  Den där sk. människan i artikeln ljuger om historien och nutiden. Varför, varför, försvaras detta avskräde år ut och år in??

  El Presidente

  SvaraRadera
 6. Undrar vad Katarina Wennstam anser att journalisten Lara Logan blev utsatt för när hon skulle rapportera om den arabiska våren. Hon blev utsatt för sexuellt våld av 200 män. Katarina Wennstam är väldigt provokativ i sina uttalanden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svensk festivaltafs i Egypten, enligt Wennstam.

   Radera