tisdag 16 augusti 2016

Jag har inget alls emot Sanna Kallur,

men det är ändå rätt symtomatiskt att hon representerar Sverige i OS. 

Det Sverige som har Stefan Löfvén som statsminister, Dan Eliasson som polischef,  SVT som nyhetskanal, och Anna Kinberg Batra som oppositionsledare.

14 kommentarer:

 1. Carina:
  Läste också hur tårarna föll på hennes kinder...
  Visste förstås inte att det berodde på hennes "herkunft und heimat" !! Skämt åsido så följer jag inte de olympiska lekarna.

  SvaraRadera
 2. Wikipedia: "Susanna Elisabeth "Sanna" Kallur, född 16 februari 1981 i Huntington, New York, är en svensk-amerikansk häcklöpare som vann sitt första internationella mästerskap år 2000 för juniorer och 2005 för seniorer och sedan 2008 världsrekordhållare på 60 meter häck."

  Svensk-amerikansk? Född av svenska föräldrar på Long Island och blev därför amerikansk medborgare. That's all.

  Nej, jag gillar inte systrarna Kallur. En av anledningarna är att de är sååå PK och var tvungen att uppfostra svenska folket förra gången det var presidentval genom att vitt och brett berätta åt alla att de minsann skulle rösta på kenyanen. Jag antar att de tänker rösta på djävulens advokat även denna gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyheter för mig. Eller mera som bad news om ärligheten ska fram. Sveriges största framtida katastrof är unga människor som inte söker informatiin, utan får den till sig. Passivt. Gillar man Sata Larsson så gillar man hennes ideer. Gillar man sydtrarna Kallur, jamen då köper man deras Pk också. Detta är slutet på människors eget tänkande.

   Radera
 3. Jag gråter över de sargade landet Sverige.
  Allt annat är bara nonsens.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad har det med Sanna Kallur att göra?

   Radera
 4. Anders Kallur är hennes far, ett NHL-proffs under några år.
  Det var nog under hans aktiva tid i Usa hon föddes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anders Kallur spelade i New York Rangers 6 säsonger (1979-1985). Under tiden vann han 4 Stanley Cup-titlar och blev han förste spelare från Europa (tillsammans med Stefan Persson) att vinna Stanley Cup. Sanna och tvillingsystern Jenny föddes 1981 i USA. Föreslår att du ägnar dig åt källstudier nästa gång du skall kommentera något.

   Radera
  2. Källstudier? Jag hade ju rätt...herregud, vart kommer ni nötter ifrån?
   Idiot

   Radera
  3. 6 säsonger är inte "några år". Det var inte "nog under hans aktiva tid" hon föddes. Det är ett faktum att hon föddes i USA.

   Radera
  4. Jaha...du är för rolig!

   Går du på universitet eller liknande? Du hakar upp dig på ingenting, aggressiv för ingenting...du måste vara en arg student, säkert ärkekonservativ usteermalmaree. En ouppfostrad snoris.

   Radera
 5. Jag är inte alls insatt i idrott, så jag fattar inte poängen med detta inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men bra ändå att du hörde av dig. Eller nåt.

   Radera
 6. Poäng till Carina-Fina.
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo Carina kommer alltid ner på fötterna !!
   Dessutom imponerad av,att så många "idrottsintresserade",läser hennes politiska blogg !

   Radera