tisdag 30 augusti 2016

Inte förrän jag gick och la mig igårkväll och uppvaktades av en ilsket inställsam fluga,

kunde jag förstå hur det måste se ut inuti huvudet på Sara Delshad, grundare och ordförande i facebookgruppen Muslimska feminister. Det surrar troligen alldeles förvirrat därinne.  Debatten igår på SVT med Olle Burell S, Stockholms skolborarråd, var som när ett sammelsurrat garntrassel möter en spikrak tråd. 

Sara Delshad; – "Det är otroligt viktigt att vi strävar efter ett samhälle där vi har någon form av övertygelse om att vi vill leva i en tid som är väldigt pluralistisk och värna mångfalden." 

Själva ordet muslimskafeminister är i sig omöjligt, man kan vara det ena men inte båda. Inte vara född till religiös underkastelse och samtidigt strida för kvinnors rättigheter och lika värde.


När det gäller de religiöst fostrade flickorna i den ökända muslimska skolan i Bromma, tycks ju rektorn ha fattat att flickorna bär på en stor längtan efter att få springa eller hoppa med håret fritt, inte instängda i slöja. Man måste nog vara muslimsk man för att dra slutsatsen att lösningen på den frihetslängtan är könsindelad gympa. Dom vill bli av med sjalen och  - får apartheid, och det kallar rektorn för "elevinflytande",

Dessvärre är det mycket gravt att muslimer i Sverige bygger upp ett mönster där förvirrade förpubertetspojkar för all framtid, tror att om inte kvinnor döljer sig, gömmer sig och låser in sig, så får man göra precis vad och hur man vill med dem.

2 kommentarer:

 1. "Muslimska feminister"! skrattretande.
  Det är enkelt att starta olika tramsföreningar.
  Hur trovärdig är denna förening!?
  Det finns inte en enda feminist i Sverige,
  fega krukor är det rätta namnet på dessa "ister".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller rabiata manshatande talibaner.

   Radera