lördag 20 augusti 2016

Hur många kilon var det nu igen som Dan Eliasson gått ner under sin sköna sommar??

Det går utför med gamla Sverige.
Polisen i Göteborg larmar om en ohållbar situation i centrum med stora grupper av ungdomar som driver omkring och begår brott.


– Den här koncentrationen av bekymmer på en liten plats i Göteborgs centrum den har vi inte sett förut, den har blivit värre, misshandel, narkotikabrott, rån, fickstölder och inbrott har fördubblats.

Droghandeln sker öppet och det är stora problem med fickstölder, rån, misshandel och stölder i närliggande butiker. Bara ett stenkast bort ligger Göteborgs gästhamn. Där har stölder ur båtar blivit vanligt.

Vissa kvällar samlas det så många som mellan 150 och 200 ungdomar i området. Det är dels ungdomar med fast adress i Göteborg men också enligt polisen många nyanlända ungdomar med bara lös förankring i samhället. Killar från Nordafrika skapar oro och lever mer eller mindre som gatubarn i köpcentret Nordstan.  

Och medan DOM tar över så låser VI in oss

3 kommentarer:

 1. Varför kan kräket inte prova att göra tvärtom. Lås in eller helst returnera skräpet. Ynkeman skulle ju fixa detta nån gång kanske om han får eller vill eller törs.
  s

  SvaraRadera
 2. OM vi antar att "spyan" väger 100 kg och på en månad gått ned, låt oss säga 4 kg, så tar det minst 25 månader (2 år) innan fanskapet är helt borta, lagom till valet 2018.
  Har Sverige råd att vänta så länge?

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. ha-ha, två-årsplan! Den som väntar på nåt gott!

   Radera