tisdag 9 augusti 2016

Frukta framtiden. Det är vi som är judarna nu.


Vänsterorienterade forskare, EU, och olika regeringar har länge talat sig varma för invandringen och det goda med den.  Deras politik ger oss nu tre val; underkastelse, repatriering eller inbördeskrig.
HELMUTH NYBORG , PROF. EMER. DR. PHIL. ADSLEV skrev 2012 artikeln ”The decay of Western civilization: Double relaxed Darwinian Selection”.

 -2016 skriver Helmut Nyborg i Jyllandsposten -"Den skattade effekten av att européer får få barn, och invandrare med låg IQ många, ger onekligen slutsatsen att västerlänningar snart kommer att vara i minoritet i Europa och den genomsnittliga IQn så låg att välståndet, civilisationen och demokratin hotas. Om inte Europa börjar föra en ansvarsfull familje-, invandrings- och integrationspolitik med evolutionsteorin som grund, verkar inbördeskrig mest troligt."

Naturligtvis får professorn stryk, extremvänsterpåkarna åker fram, han beskylls såklart för att vara rasist, högerfascist och sjukt galen. Professorn svarar lugnt att "Man förhindrar inte en explosiv etnisk befolkningstillväxt med beskyllningar om högerextremism." 

Sen följer en öppen debatt i Jyllandsposten, där kloka människor får komma till tals och inte stängs av och hotas som i Sverige,

Ebbe Wils;

Ohygglig läsning. Många vill dundra att Helmuth Nyborg har fel. Många vill fördöma hans konklusioner som galenskap, rasism m,m. 

Dom han nämner som ansvariga (” dessvärre är det inte bara akademiker, som har svikit demokratin, väfärden och folket. Det har också biskoparna, prästerna, de stålhättade feministerna, de goda, humanisterna, Rädda Barnen, Röda Korset och många fler”.) kommer  i samlad flock att yla till förbannelse. 

Emellertid kommer de senaste 10 årens utveckling i Västeuropa visa att det är klokt att lyssna på Helmuth Nyborg. Låt tvivlen komma vår demokrati och samhälle till godo. Stoppa den muslimska invandring och starta en hedervärd repatriering.

Synes godt om · Svar · 184 ·

Paul Erik Christensen ·
- Du har rätt, vi är som judarna under Hitler, de gick frivilligt i döden, det samma som vi syns göra nu, inget motstånd, och de få som gör motstånd, hängs ut som nazister och rasister.


Lars Ersgaard ·
Hr. Nyborg är på villovägar när han drar in intelligens i sin kampanj. Det är absolut inte nödvändigt för att bli försörjd i Danmark. Allt som krävs är nämligen;

1. Mellanöstern/Nordafrikansk bakgrund (Det är här en nackdel att vara vit!).

2. Ett falskt syriskt pass köpt på svarta börsen Turkiet.

3. Et kapital till människosmugglare och tågbiljetter. (Kan lånas. När du sen fått asyl kan du snabbt betala tillbaka, här får du gratis guld och gröna skogar!)

.4. En rövarhistoria om att du är förföljd i hemlandet (Kan lånas  från en redan invandrad landsman!).

5. Att du kan spatsera in på Center Sandholm och säga "Asyl" (Faktiskt det svåraste av alltihopa, för det gäller verkligen att kunna hålla masken för att inte börja gapskratta!).
Det vänder ju helt upp och ner på Helmut Nyborgs forskning, för vad betyder intelligens, när blott man har fattat hur man mjölkar den naiva och enfaldiga västliga välfärden. Och vad betyder intelligens, når det är den högutbildade vänsterorienterade akademikerklassen, som låter sig blåluras, trots dagliga varningar från den breda medelklassen.

Jan Sörensen: 

Bortsett från at ett av våra stora problem är, att vi skattebetalare naivt fyller de offentliga kistorna rikligt. Om vi stoppade detta, och krävde att våra skatter ska användas på våra egna svaga, då ville godhetsindustrin med sin miljonstora skara av välavlönade anställda vtorka ut i loppet av en månad.

Giovanni Caminatore:Tack Helmuth Nyborg ! Detta är en krönika som äntligen måste kunna öppna ögonen hos det politiska fllertalet. Vad är det vi i Danmark och Europa utsätter våra barn och speciellt barn-barn för i nära framtid. Jag är fullkomligt skakad. 

Helmuth Nyborg sätter här klara ord på allt det, som man numera inte bara anar, utan tydligt ser och fruktar mer än allting annat.  

JP

3 kommentarer:

  1. För oss med lite innanför pannbenet är detta inget nytt. Det vågor av araber som väller in över europa tog bara en paus ett par sekler. Nu är de på gång igen med samma mål som förut. Att ta tillbaka förlorat territorium. Det är bara till att beväpna sig då det smäller förr och inte senare. Sen är det ju märkligt att mångkultur är lika med muslimsk enklaviserin och att globalisering är lika med en jätte-autostrada från MENA till sverige där alla sorters mördare, tjuvar, pedofiler och snyltare skall vallfärda.

    El Presidente

    SvaraRadera
  2. Reinfeldt vill ha ett öppet samhälle. Det vill jag också med rätta sortens människor. Välutbildade söker sig inte till Sverige, det är till oss analfabeterna kommer. Ingen fostran, ingen utbildning, empatilösa, hatiska, religiöst hjärntvättade m.m. Därför har vi ca 55 utanförskapsområden som ingen svensk ens vill gå in i. Vilka är de värsta rövarna i Europa, vilka kommer att fly Sverige?

    SvaraRadera