fredag 26 augusti 2016

För första gång är jag pro heltäckande islamkläder.
Wagner: -"Det lär inte mötas av allt för starka protester."

10 kommentarer:

 1. ;-)

  Jag också!

  SvaraRadera
 2. Olika slags huvuddukar är ju nästan alltid kopplade till islam. Khomeini utfärdade ju ett påbud den 7/3 1979 om att kvinnorna skulle ha slöjor. Kvinnorna brukar ju ägna mycket tid framför spegeln för att håret ska se fint ut. Frisörerna lägger ner mycket tid till att det ska se fint ut. Och vi män gillar att se på det vackra håret. Vårat största fönster ut mot verkligheten, synsinnet tror jag finns till för att vi ska se på det som är vackert. Tycker synd om dom kvinnor som inte får visa sitt vackra hår.

  SvaraRadera
 3. gudrun borde skaffat en svart sopsäck för länge sedan att krypa ned i

  SvaraRadera
 4. Nu är glädjen högt i tak inom svensk media, det är tillåtet att bada i burkini. Vilken framgång för dom som kämpar för upplysning. Fjäskandet för muslimerna och islam är gränslös. Muslimerna är prinsessor på ärten.

  SvaraRadera
 5. Klart som korvspa´ att bruntungan Gudrun skall ha en burkini.Den måste även täcka hennes fula tryne.
  Kanske kan kommunistbruttan bränna hela särken rent utav!?
  Trots att fega Gudrun påstår sig vara feminist,vågar hon inte sätta ner foten och öppet uttala sitt förakt mot alla våldtäktsmän.
  Gudrun är en ynklig figur!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Obs!! Gudrun får inte ya av burkinin. Då riskerar hon syraatack i ansiktet. Först då kommer Schyman att fatta vad hon kåller på med. Löjeväckande och enfalfig kvnnna.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 6. Det är väl inte så många år sen Schyman tyckte att svenska män var som talibanerna. Tror nog att talibanerna tycker om när kvinnorna har burkini. Så idag så är hon överens med talibanerna, i varje fall när det gäller vilka kläder kvinnorna ska ha när dom badar. Det finns nog lite taliban i Schyman.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde finnas "taliban" lite oftare i Schyman...

   Radera
 7. Är helt för alla tänkbara plagg som identifierar bäraren som muslim. Då vet man vilka man ska undvika att ha att göra med.

  SvaraRadera