onsdag 17 augusti 2016

Efter brexit har GB kommit till insikt:- för att skydda yttreandefriheten måste vi ibland vara intoleranta mot intoleranta.


Den islamistiske hatpredikanten Anjem Choudarys åtal visar kristallklart att yttrandefrihet inte är utan grånser.

 Att fångsla en person för ord de uttalat, kan synas problematiskt för var och en som tror på de demokratiska värdena. Ändå, om vi ska skydda dessa värden måste vi våga vara intoleranta mot dom som missbrukar vår värdegrund.

Choudar- som inhåvat 300 000 kr om året i bidrag - har varit ökänd i GB i över två decennier, för att ha spritt hat i sina predikningar på torg, i moskéer eller via internet, ständigt demoniserande väst, och uppmannat alla islamister att etablisera sharialagar över hela världen.  Nu verkar det som att det är slut på IS-värvningarna, Choudary ska åtalas, dömas och slängas i fängelse - äntligen. 

Det brukade finnas lagar mot uppvigling, men i da-da-välfärdsstaterna som EUlydstaterna blivit, är man så upptagen med att visa upp öppna hjärtan inför resten av loservärlden, att vi skänkt bort vår födslorätt.

 Barbarer som Choudary ska givetvis ruttna i fängelse, fast nu har GB ett nytt megaproblem; Vad händer när man sätter denne välsmorde IS-agent i fängelse bland alla andra islamister som fängelset kryllar av.

There used to be laws against sedition. In the nanny welfare state Britain has become, you are so busy trying to be nice guys to the rest of the losers that you have given away your birthright. Barbarians like Choudary have got your number and you are too concerned about world opinion to do anything about it

3 kommentarer:

 1. Måste kännas fruktansvärt traumatiskt för ruinfeldt, akb, löfven, sahlin och fridolin att choudary ännu
  inte finns i Sverige, han skulle verkligen platsa inom både miljöpartiet, (v) & (s), men kanske allra bäst hos socialdemokrater för tro och solidaritet tillsammans med bjereld, regeringsplanet kanske redan är på väg för hämtning av den västhatande pakistaniern?
  Pedofildyrkaren har varit med om att bilda alla upptänkliga islamistiska militanta terrororganisationer, hyllat både 11 September 2001 och 7 Juli 2005 attackerna offentligt och är dessutom talesman för islam4uk, alltså urtypen för dem som benämns som berikande entreprenörer och pensionsräddare i Sverige.

  Nu är ju inte England lika naiva som Sverige, så vi får hoppas att de gräver ur alla värdefulla organ (som kompensation för 20 år av sociala bedrägerier), och skickar resten till Guantanamo, där han inte kan göra så mycket skada i framtiden.

  //SvExit

  SvaraRadera
 2. Denne satans djävul är Hitler & Stalindyrkare.
  Ondskan själv!

  SvaraRadera
 3. Engelsmännen får göra som med Napoleon...isolera honom på den ensliga ön Sankta Helena mitt ute i Atlanten...!!!

  Stefan H

  SvaraRadera