lördag 27 augusti 2016

Det där om att pinka i brallorna.


 Eslöv sällar sig nu till de många svenska kommuner som protesterar mot att regeringen vill sänka statsbidragen för de ensamkommande flyktingbarnen. Om förslaget går igenom motsvarar det en årlig merkostnad för Eslöv på 30 miljoner kronor, vilket motsvarar en skattehöjning för medborgarna på 50 öre per hundralapp de tjänar.

Det är i en promemoria som regeringen redogör för hur den vill sänka ersättningen för kommunplacerade ensamkommande barn och ungdomar.


4 kommentarer:

 1. Nästa år vaknar kanske sömnige Svensson till livs.Skatterna kommer att flyga i höjden duktigt.
  Få se om gullandet med alla kriminella varelser blir lika dåraktigt gulligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som dom pokémonjagande svenskarna inte bryr sig nämnvärt för vart skatterna går.

   Radera
 2. Jag tycker Eslövborna ska var glada över bar en femtioöring i skattehöjning.
  Tänk på de stackars malmöborna, där kom man fram till att det behövdes bara SEX KRONORS skattehöjning...
  Om det genomförs lär det inte gå obemärkt förbi.

  SvaraRadera
 3. Eslöv ska var tacksamma för att de tagit emot så många ensamkommande gubbar. Nu slipper ju stadens kvinnor betala dyra flygbiljetter till MENA för att bli kulturberikade. Stadens funktionsnedsatta pensionärer måste gråta av lycka när de gräver i lunchbyttans billiga gojja och tänka: Vilken tur att det kommer så mycket ensamkommande. Nu är min ålderdom tryggad. Föräldrar känner säkert glädje över att deras döttrar får ståndaktig uppvaktning så fort de visar sig utomhus. Ja, detta och mer där till är ju bättre än en lottovinst. Bäst av allt måste vara känslan av att ha släppt in denna mångsidiga resursgrupp i landet. Vilken god gärning!

  El Presidente

  SvaraRadera