torsdag 25 augusti 2016

-Det är allas förbannade plikt att ta reda på EUs syfte med "mångkulturen".

Hakan Lindgren, FB.

-"Ni som avfärdar alternativ media som högerextrema kan väl läsa detta och börja fatta att vi importerar människor till Europa endast för att avskaffa nationalstater och radera gränser för att globalisterna ska få sin vilja igenom.

Ett ensamkommande barn kostar c:a 3000/ dygn. För samma summa hade vi hjälpt 150 barn i tredje världen med mat vatten och medicin.
Endast en naiv dåre kan tro på regeringarnas lögner om att mottagandets huvudsyfte är att hjälpa människor.Det är allas förbannade plikt att ta reda på hur det ligger till! Kanske kan vi gemensamt stoppa det här?! Kanske är det för sent. Det duger inte att flumma omkring och rasiststämpla folk som är på din sida."

Wine o'clock Den gravt alkoholiserade f.d. premiärministern för Luxemburg, Jean-Claude Juncker, tycker att gränser är det värsta som någonsin funnits och vill öppna upp hela Europa för fritt inflöde.

5 kommentarer:

 1. Jean-Claude Juncker vill även öppna alla flaskor för fritt flöde.
  En person med Junckers alkoholproblem ,bör inte fatta tunga politiska beslut.
  SWEXIT

  SvaraRadera
 2. Ers höghet,herr Junker den törstige och utslitne har varit delaktig i fördärvandet av Europa.
  Löfven stolt som en tupp efter en klapp på axeln. Mitt förakt för dessa gubbar har inga gränser.

  Swexit now.

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte att det räcker med 150 barn i tredje världen. Redan 500 kr/dygn täcker det. Aritmetiken bakom det hela är att Röda korset 2015 bad om gåvor på 385 kr som skulle räcka att föda en familj i Syrien. 5 * 30 är som bekant 150 och 385 kr är mindre än kostnade per flyttning och dygn på asylförläggning. Med samma beräkningsgrund får man ett resultat på inte fullt 1 200 och eftersom barn äter mindre än vuxna är troligen 2 000 närmare sanningen.

  2 000 gånger 30 000 är 60 miljoner, inte fullt alla flyktingar i världen men garanterat alla [riktiga] flyktingbarn i världen. Så Schyffert, Ernman, Gardell, Arnstaf, alla sjuklövrar och resten av underbegåvade; Ni låter världens flyktingbarn svälta ihjäl bara för att ni är klenbegåvade posörer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan nån ringa tomtarna SVT, gammelmedia,ernman, schyffert och resten av björnligan och berätta.

   Radera
 4. Nu är du inne på rätt spår carina,,,,,vet inte vem lindgren är,men han har så rätt,,,,,undrar ni inte varför sd inte tar upp detta med nwo?jag undrar iallafall,,,,,rätt så säker på att vi har en åttaklöver,,,,,alla går att köpa,det är summan som är lite olika,,,ta detta med nato,,,vilken omsvängning,,,nu passar sd,s sverige som handsken till nwo ,,,,,då är dom nöjda på andra sidan atlanten,,,stackars amerikanare,,,grundlurade av dessa sk människor.

  Bra att du tog med detta carina,,det behöver verkligen komma ut till folk vad som är den riktiga orsaken till invandringen,,,
  Pelle

  SvaraRadera