lördag 13 augusti 2016

Avsätt Dan Eliasson nu, Ygeman.


Annars tar den föraktade låtsaspolisen med sig alla i fallet mot avgrunden.

Anna Dahlberg: - "Larmen om förfallet inom svensk polis kommer allt tätare. Åtta av tio poliser överväger att sluta och fler än någonsin gör slag i saken. Det är uppenbart att missnöjet kokar inom polisen.

Chefsåklagarna i Linköping och Norrköping varnade nyligen för att vi är på väg mot en systemkollaps. Det råder en sådan brist på utredande poliser att allvarliga brott som våldtäkter och övergrepp mot barn blir liggande på hög." 


5 kommentarer:

 1. När vår inrikesminister Ygeman intervjuvas intar han ett nonchalant intryck och med en släpande ointresserad vokabulär, nästan spottar på Svenska folket...tvi vale...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har aldrig förstått hans höga förtroendesiffror. För mig är han Halvan i den berömda duon.

   Radera
 2. Bäst vore att alla poliser lämnade in sina batonger och gav fan i att vara ädelmodiga.
  Rättsstaten fungerar ändå inte längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit civilkurage! Det är bara att köra-dom har ju hela svenska folket -utom regeringen -bakom sig! Vad väntar dom på??

   Radera
 3. Dan Eliasson gör sig löjlig när han uppträder i uniform. Han är inte polis men vill likt psykopater förmedla en falsk bild av sig själv. Många utbildade
  poliser ställer sig ogillande till ulven i fårakläder. Han ger mig rysningar varenda gång han visas i media. Många olämpliga sitter orubbade i chefspositioner och är omöjliga att bli av med.

  SvaraRadera